Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek zonnepanelen’
(foto: Dé Duurzame Uitgeverij)

‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek zonnepanelen’

Nederland behoort in 2018 tot een van de 13 landen ter wereld waar meer dan 1 gigawattpiek aan zonnepanelen geïnstalleerd zal worden. Dit meldt Solar Magazine in de Marktgids Zonne-energie 2018.

Het Klimaatakkoord van Parijs en beloftes binnen de Europese Unie nopen de Nederlandse overheid zonne-energie op grote schaal te stimuleren. 2018 moet dan ook het volgende recordjaar voor de Nederlandse pv-markt worden om uiteindelijk in 2023 over 20 gigawattpiek aan zonnestroominstallaties te beschikken.

Ondertussen is binnen Benelux-verband ook de Vlaamse zonnepanelenmarkt van nieuw elan voorzien. In 2017 is er circa 150 megawattpiek pv-vermogen verwelkomd in Vlaanderen en in 2018 zal dit met enkele tientallen procenten groeien.

Lees het volledige artikel ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek zonnepanelen’ hier in de Marktgids Zonne-energie 2018 van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Green Energy Company zoekt:

Installateur zonnepanelen

Green Energy Company zoekt zonnepaneelinstallateurs.
Fulltime • Nederland
Statkraft zoekt:

Project Developer Wind

Statkraft is looking for a Project Developer Wind (2FTE)
Fulltime • Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!