Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Lokale bevolking investeert 180.000 euro in 1.500 zonnepanelen Zonnepark Hee
(foto: Zonnepark Hee)

Lokale bevolking investeert 180.000 euro in 1.500 zonnepanelen Zonnepark Hee

De leden van Terschelling Energie hebben samen 180.000 euro geïnvesteerd in Zonnepark Hee. Via crowdfunding zijn zo 600 obligaties uitgegeven voor het zonnepark van 1.500 zonnepanelen dat GroenLeven gaat bouwen.

Nu de financiering van het zonnepark compleet is, hoopt men in februari 2018 te starten met de aanleg van de panelen op het erf van Cor Langerak op Hee.

‘We zijn supertrots dat we gister in zo’n korte tijd alle obligaties aan onze leden hebben verkocht. Het is geweldig om te merken dat zoveel mensen ons steunen in de realisatie van ons eerste energieproject’, aldus bestuurssecretaris Jelle Cupido. ‘Nu de vergunningen rond zijn en de financiering compleet kan partner GroenLeven starten met de aanleg van de 1500 zonnepanelen. Daarvan zal een deel op de daken van de loodsen van Cor Langerak geplaatst worden en een deel op het omliggend land. Liander kan begin 2018 de kabels pas leggen. Min of meer tegelijkertijd starten we met de plaatsing van de zonnepanelen.’

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Commerciële planontwikkelaar

E2-Energie zoekt een commerciële planontwikkelaar.
Fulltime • Duiven
Anoniem zoekt:

Business Development Manager NL/BE

Een bedrijf dat anoniem wil blijven zoekt een Business Development Manager NL/BE.
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!