Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Mill en Sint Hubert plaatst 528 zonnepanelen
(foto: Pixabay)

Gemeente Mill en Sint Hubert plaatst 528 zonnepanelen

De gemeenteraad van de gemeente Mill en Sint Hubert heeft groen licht gegeven voor de plaatsing van 528 zonnepanelen; verdeeld over diverse gemeentelijke gebouwen.

De gemeente heeft voor 8 utiliteitspanden door Nibag een energielabel en een maatwerkadvies voor energiebesparingsmaatregelen laten opstellen. Nibag heeft 4 installateurs benaderd, die voor één of meerdere adressen een offerte hebben opgesteld.

Wat betreft de aangeboden producten en diensten worden drie van de vier aanbieders als positief beoordeeld. Dit betreft de installateurs Solar 2 Led, Sun & Wind Energy Solutions en Pure Solar. Ieder van deze aanbieders heeft voor een tweetal panden de gunstigste aanbieding.

De zonnepanelen moeten in 2018 geplaatst worden.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
VDH Solar zoekt:

Accountmanager binnendienst

VDH Solar zoekt een accountmanager binnendienst.
Fulltime • Hazerswoude
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een Medewerker service en support.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!