Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Mill en Sint Hubert plaatst 528 zonnepanelen
(foto: Pixabay)

Gemeente Mill en Sint Hubert plaatst 528 zonnepanelen

De gemeenteraad van de gemeente Mill en Sint Hubert heeft groen licht gegeven voor de plaatsing van 528 zonnepanelen; verdeeld over diverse gemeentelijke gebouwen.

De gemeente heeft voor 8 utiliteitspanden door Nibag een energielabel en een maatwerkadvies voor energiebesparingsmaatregelen laten opstellen. Nibag heeft 4 installateurs benaderd, die voor één of meerdere adressen een offerte hebben opgesteld.

Wat betreft de aangeboden producten en diensten worden drie van de vier aanbieders als positief beoordeeld. Dit betreft de installateurs Solar 2 Led, Sun & Wind Energy Solutions en Pure Solar. Ieder van deze aanbieders heeft voor een tweetal panden de gunstigste aanbieding.

De zonnepanelen moeten in 2018 geplaatst worden.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Project Developer Solar

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Project Developer Solar.
Fulltime • Amsterdam
E2-Energie zoekt:

Accountmanager zonne-energie

E2-Energie zoekt een accountmanager zonne-energie.
Fulltime • Duiven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!