Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
VvE lanceert tool ‘Thuis in VvE’ met informatie over zonnepanelen voor VvE’s
(foto: ThuisindeVvE.nl)

VvE lanceert tool ‘Thuis in VvE’ met informatie over zonnepanelen voor VvE’s

De Stichting VvE Belang, de belangenorganisatie voor verenigingen van eigenaren (VvE’s), heeft een online tool gelanceerd met informatie over veel voorkomende vragen van VvE’s, onder meer over zonnepanelen.

De tool moet het functioneren van complexen met zowel huurders als eigenaren moet versoepelen, machtsmisbruik van grooteigenaren binnen deze complexen tegen gaan en de dialoog tussen huurders en eigenaren moet vergemakkelijken. De tool geeft onder meer antwoord op de vraag hoe VvE’s om moeten gaan met huurders die graag zonnepanelen willen plaatsen en bij wie de huurder dan moet zijn.

VvE Belang neemt met de lancering van het platform ‘Thuis in de VvE’ maatregelen om in de toekomst misverstanden te voorkomen en wil betrokken partijen informeren over thema’s als overlast, overleg, energie en duurzaamheid binnen VvE’s. De online tool bestaat uit een interactiekaart tussen de verschillende belanghebbenden in een gemengd complex.

Met deze tool  ‘Thuis in de VvE’ komt VvE Belang tegemoet aan de wens die in 2016 door toenmalig minister voor Wonen, Stef Blok, was geformuleerd voor appartementencomplexen waar eigenaars en huurders samenwonen, de zogenaamde gemengde complexen. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Volta Solar zoekt:

Tendermanager

Volta Solar zoekt een tendermanager.
Fulltime • Heerlen
Slim opgewekt! zoekt:

PV Engineer

Slim opgewekt! zoekt een PV engineer.
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!