Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Someren introduceert lening voor zonnepanelen
(foto: Stock)

Gemeente Someren introduceert lening voor zonnepanelen

Eigenaren van een koopwoning kunnen in de Brabantse gemeente Someren vanaf 1 maart 2018 geld lenen van de gemeente voor de aanschaf van zonnepanelen.

Het maandelijks te betalen bedrag aan aflossing, rente en servicekosten is iets lager dan de huidige energierekening en levert per saldo een kleine winst op. Na 15 jaar is de lening volledig afbetaald.

De lening is onderdeel van het Brabantse project waarvoor 12 gemeenten half november een aanbesteding startten. Verenigingen en scholen mogen ook deelnemen aan het zonnepanelenproject, voor huurders is dat niet mogelijk.  

Het doel is om op 218 particuliere daken in de gemeente Someren zonnepanelen te leggen. Omdat dat circa 5.000 euro per woning kost, reserveert het gemeentebestuur 1,1 miljoen euro voor het project. De eerste panelen worden naar verwachting in april 2018 gelegd. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Project Ontwikkelaar Power

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Project Ontwikkelaar Power.
Fulltime • Landelijk
AliusEnergy zoekt:

Werkvoorbereider / Technisch binnendienst medewerker

AliusEnergy zoekt een Werkvoorbereider / Technisch binnendienst medewerker.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!