Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
1.768 zonnepanelen voor Leek Tulips
(foto: Beter Duurzaam)

1.768 zonnepanelen voor Leek Tulips

Beter Duurzaam heeft 1.768 zonnepanelen geplaatst bij Leek Tulips in Berkhout. Het bedrijf langs de A7 tussen Purmerend en Hoorn is gespecialiseerd in het broeien en kweken van tulpen.

Eén van de pijlers van het bedrijf is duurzaamheid. Een warmte-krachtkoppeling (wkk) draait al jaren mee om de restwarmte van het bedrijf elders in te kunnen zetten. De zonnepanelen zijn een volgende stap in het streven naar duurzaamheid. Na een subsidietraject is er gekozen voor een systeem bestaande uit SolarEdge omvormers en optimizers. Er zijn verder 1.768 zonnepanelen van 270 wattpiek en 13 omvormers geplaatst.

In totaal wekt het systeem op jaarbasis ruim 435.000 kilowattuur op wat voldoende is om een groot deel van het energieverbruik op de kwekerij te compenseren. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een Medewerker service en support.
Fulltime • Eersel
Slimopgewekt! zoekt:

Servicemonteur Duurzame Installaties

Slimopgewekt! zoekt een servicemonteur Duurzame Installaties
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!