Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
1.768 zonnepanelen voor Leek Tulips
(foto: Beter Duurzaam)

1.768 zonnepanelen voor Leek Tulips

Beter Duurzaam heeft 1.768 zonnepanelen geplaatst bij Leek Tulips in Berkhout. Het bedrijf langs de A7 tussen Purmerend en Hoorn is gespecialiseerd in het broeien en kweken van tulpen.

Eén van de pijlers van het bedrijf is duurzaamheid. Een warmte-krachtkoppeling (wkk) draait al jaren mee om de restwarmte van het bedrijf elders in te kunnen zetten. De zonnepanelen zijn een volgende stap in het streven naar duurzaamheid. Na een subsidietraject is er gekozen voor een systeem bestaande uit SolarEdge omvormers en optimizers. Er zijn verder 1.768 zonnepanelen van 270 wattpiek en 13 omvormers geplaatst.

In totaal wekt het systeem op jaarbasis ruim 435.000 kilowattuur op wat voldoende is om een groot deel van het energieverbruik op de kwekerij te compenseren. 

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Commerciële planontwikkelaar

E2-Energie zoekt een commerciële planontwikkelaar.
Fulltime • Duiven
EigenEnergie.net zoekt:

Servicemonteur

EigenEnergie.net zoekt een Service en onderhoudsmonteur (Servicemonteur elektrotechnische installaties).
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!