Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Havenbedrijf Amsterdam start aanbesteding voor 1,3 megawattpiek pv bij Koopman
(foto: Wikimedia)

Havenbedrijf Amsterdam start aanbesteding voor 1,3 megawattpiek pv bij Koopman

Havenbedrijf Amsterdam is een aanbesteding gestart voor de plaatsing van een zonnepaneleninstallatie van 1,3 megawattpiek bij Koopman in het havengebied.

Het doel van de aanbesteding is om met een inschrijver een overeenkomst te sluiten voor de levering, plaatsing, aansluiting, operationeel houden en het onderhouden van het pv-systeem inclusief opbrengstgarantie voor 15 jaar.

Voor de plaatsingen van de zonnepanelen op het gebied beschikt het havenbedrijf over een SDE+-beschikking. Het is de wens van het havenbedrijf om een zo groot mogelijk deel van het dak van de terminal te benutten. Echter, het draagvermogen van het dak buiten het middendeel is minder sterk dan op het middendeel.

Daarom worden inschrijvers gevraagd 2 verschillende aanbiedingen te doen:

  1. Voor alleen het middendeel van het dak, dat over voldoende draagkracht beschikt;
  2. en voor het gehele dak (middendeel en buitenzones).

Het Havenbedrijf Amsterdam zal een afweging maken tussen de opties en op basis van de uitgewerkte mogelijkheden door de inschrijvers en de bijbehorende mogelijkheden en kosten voor de constructieve versteviging van de buitenzones (red. naast het middendeel) van het dak.

Het havenbedrijf meldde afgelopen zomer na het noodgedwongen afbreken van een andere aanbesteding dat de ambitie voor het realiseren van zon-pv 'onverminderd groot' is.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Project Development Manager

Lightsource zoekt een Project Development Manager.
Fulltime • Nederland
Evo-energie zoekt:

Zonnepanelenmonteurs

Evo-energie is op zoek naar collega's voor montagewerk.
Fulltime • Doetinchem
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!