Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor 34 Tilburgse gemeentegebouwen
(foto: Pixabay)

Zonnepanelen voor 34 Tilburgse gemeentegebouwen

34 gemeentelijke gebouwen in Tilburg zullen in maart 2018 zijn uitgerust met zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst met SDE+-subsidie.

In 2016 startte de gemeente al met de voorbereidingen waaronder een aanbesteding. Binnen nu en 4 maanden zijn de werkzaamheden afgerond.

Tilburg wil zoveel mogelijk zonnepanelen op gemeentelijke gebouwen om aan de ambitie te voldoen om in 2045 een klimaatneutrale gemeente te zijn. De zonnepanelen zorgen voor een vermindering van CO2-uitstoot met 14,7 procent.

In totaal wordt er met de geplaatste zonnepanelen 4 miljoen kilowattuur per jaar aan zonnestroom opgewekt. Op onder andere de volgende gemeentegebouwen liggen a; zonnepanelen: recreatiebad en buitenbad Stappegoor, zwembad Reeshof, Ireen Wüst ijsbaan, IJssportcentrum Tilburg , T-kwadraat, een aantal sporthallen en gymzalen, Factorium, Natuurmuseum Brabant, de Koepelhal, de LocHal, Theaters Tilburg, Popcentrum 013 en een aantal wijkcentra.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Marketing & Communicatie specialist

AliusEnergy zoekt een Marketing & Communicatie specialist
Fulltime • Eersel
AliusEnergy zoekt:

Werkvoorbereider elektro

AliusEnergy zoekt een werkvoorbereider elektro
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!