Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor 34 Tilburgse gemeentegebouwen
(foto: Pixabay)

Zonnepanelen voor 34 Tilburgse gemeentegebouwen

34 gemeentelijke gebouwen in Tilburg zullen in maart 2018 zijn uitgerust met zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst met SDE+-subsidie.

In 2016 startte de gemeente al met de voorbereidingen waaronder een aanbesteding. Binnen nu en 4 maanden zijn de werkzaamheden afgerond.

Tilburg wil zoveel mogelijk zonnepanelen op gemeentelijke gebouwen om aan de ambitie te voldoen om in 2045 een klimaatneutrale gemeente te zijn. De zonnepanelen zorgen voor een vermindering van CO2-uitstoot met 14,7 procent.

In totaal wordt er met de geplaatste zonnepanelen 4 miljoen kilowattuur per jaar aan zonnestroom opgewekt. Op onder andere de volgende gemeentegebouwen liggen a; zonnepanelen: recreatiebad en buitenbad Stappegoor, zwembad Reeshof, Ireen Wüst ijsbaan, IJssportcentrum Tilburg , T-kwadraat, een aantal sporthallen en gymzalen, Factorium, Natuurmuseum Brabant, de Koepelhal, de LocHal, Theaters Tilburg, Popcentrum 013 en een aantal wijkcentra.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
De Solar Store zoekt:

Elektriciën

De Solar Store zoekt elektriciën
Fulltime • Zaandam
Volta Solar zoekt:

Zonneboiler & zon-PV installatiemonteur

Volta Solar zoekt zonneboiler & zon-PV installatiemonteurs.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!