Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Conduct voegt Cirprotec aan portfolio toe
(foto: Cirprotec)

Conduct voegt Cirprotec aan portfolio toe

Conduct voegt per 1 januari 2018 de bliksem- en overspanningsbeveiligingsproducten van Cirprotec toe aan het productprogramma. Met de introductie van Cirprotec verbreedt Conduct zijn portfolio.

Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelt, produceert en levert Cirprotec bliksem- en overspanningsbeveiliging. Op basis van verschillende gepatenteerde oplossingen zoals SAFEGROUND en G-CHECK biedt Cirprotec volgens Conduct technologische innovaties waar de concurrentiepositie van de Nederlandse klanten van het bedrijf sterk mee verbetert worden. 

Directeur en tevens NEC81-lid Pieter Kremer: ‘Bij het voorkomen van bedrijfseconomische schade of erger, is toepassing van alleen overspanningsbeveiliging niet meer voldoende. Het monitoren van de aardverspreidingsweerstand, isolatieweerstand én nulbewaking wordt steeds belangrijker. Daarom breiden we uit.’

Conduct biedt met Cirprotec vanaf 1 januari 2018 een compleet programma overspanningsbeveiliging en netfrequentie overspanningsbeveiliging (PoP). Naast dit programma biedt Cirprotec tevens zelfherstellende aardlekschakelaars, Aardverspreidingsweerstandmonitoring en isolatieweerstandsmonitoring. Naast deze genoemde producten biedt Cirprotec tevens een bliksemsimulatie testlaboratorium.

Vanuit dit eigen CPT LAB van ruim 1.000 vierkante meter verzorgt Cirprotec blikseminpuls testen tot 200kA 10/350µs en inductie belasting 8/20µs. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
IZEN zoekt:

Financieel-administratief ondersteuner (m/v)

IZEN is op zoek naar een financieel-administratief ondersteuner (m/v).
Fulltime • Wijchen
HVC zoekt:

Research/Assignment

Research opportunity / assignment at HVC
Fulltime • HVC
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!