Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Conduct voegt Cirprotec aan portfolio toe
(foto: Cirprotec)

Conduct voegt Cirprotec aan portfolio toe

Conduct voegt per 1 januari 2018 de bliksem- en overspanningsbeveiligingsproducten van Cirprotec toe aan het productprogramma. Met de introductie van Cirprotec verbreedt Conduct zijn portfolio.

Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelt, produceert en levert Cirprotec bliksem- en overspanningsbeveiliging. Op basis van verschillende gepatenteerde oplossingen zoals SAFEGROUND en G-CHECK biedt Cirprotec volgens Conduct technologische innovaties waar de concurrentiepositie van de Nederlandse klanten van het bedrijf sterk mee verbetert worden. 

Directeur en tevens NEC81-lid Pieter Kremer: ‘Bij het voorkomen van bedrijfseconomische schade of erger, is toepassing van alleen overspanningsbeveiliging niet meer voldoende. Het monitoren van de aardverspreidingsweerstand, isolatieweerstand én nulbewaking wordt steeds belangrijker. Daarom breiden we uit.’

Conduct biedt met Cirprotec vanaf 1 januari 2018 een compleet programma overspanningsbeveiliging en netfrequentie overspanningsbeveiliging (PoP). Naast dit programma biedt Cirprotec tevens zelfherstellende aardlekschakelaars, Aardverspreidingsweerstandmonitoring en isolatieweerstandsmonitoring. Naast deze genoemde producten biedt Cirprotec tevens een bliksemsimulatie testlaboratorium.

Vanuit dit eigen CPT LAB van ruim 1.000 vierkante meter verzorgt Cirprotec blikseminpuls testen tot 200kA 10/350µs en inductie belasting 8/20µs. 

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
ECONNETIC zoekt:

Project assistent

ECONNETIC zoekt een project assistent.
Fulltime • Driebergen-Rijsenburg
De Zonnefabriek zoekt:

Verkoper/Adviseur Zuid-Nederland (m/v)

De Zonnefabriek zoekt een verkoper/adviseur Zuid-Nederland (m/v).
Minimaal 36 uur • Amsterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!