Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
KiesZon plaatst 1.890 zonnepanelen op terminal VCK Logistics
(foto: KiesZon)

KiesZon plaatst 1.890 zonnepanelen op terminal VCK Logistics

KiesZon start medio november met de realisatie van een 1.890 zonnepanelen tellend zonnestroomproject voor logistiek dienstverlener VCK Logistics. De zonnepanelen komen op de terminal van het bedrijf.

Het zonnestroomproject zal na voltooiing ruim 500.000 kilowattuur aan duurzame energie opwekken voor het bedrijf. KiesZon ontwikkelde voor het zonnestroomproject van VCK reeds de engineering en maakt zich nu op voor de realisatiefase.

De 1.890 zonnepanelen die KiesZon zal plaatsen voor VCK komen te liggen op het dak van een allweather-terminal. De terminal is 30 meter hoog en reikt voor een deel over het water en het is daarmee volgens KiesZon operationeel en logistiek gezien een uitdagende opdracht. Het bedrijf zal met betrekking tot veilig werken wederom zal worden geadviseerd door een veiligheidskundige van CertificeringsAdvies Nederland.

VCK Logistics investeert in de energiecentrale omdat zij ervan overtuigd is dat duurzaamheid en logistieke processen samen moeten kunnen gaan. Het bedrijf maakt keuzes die bijdragen aan het verminderen van milieubelastende bedrijfsvoering. Zo voldoen hun vrachtwagens aan de euro 5/6-standaarden, worden er elektrische heftrucks ingezet en kiest het bewust voor samenwerkingen met partners die CO2-neutrale transportoplossingen bieden. 

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Zelfstandig monteur Zonnepanelen Installaties

Zon & Zo zoekt een Zelfstandig monteur Zonnepanelen Installaties
Fulltime • Alblasserdam
Viridian Solar zoekt:

Country Sales Manager Benelux

Viridian Solar zoekt een Country Sales Manager voor de Benelux
Fulltime • Benelux
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!