Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Plaatsing 6.000 zonnepanelen van zonnepark in Zutphen van start
(foto: Pixabay)

Plaatsing 6.000 zonnepanelen van zonnepark in Zutphen van start

Ecorus en SolarGreenPoint zijn gestart met de bouw van het zonnepark op het voormalige sportpark Noordveen in Zutphen. Het zonnepark telt 6.000 zonnepanelen.

Nadat de subsidie in het kader van de rijksregeling SDE+-regeling werd toegekend, is de daadwerkelijke uitvoering van start gegaan. Allereerst zal het terrein zodanig worden bewerkt dat het geschikt is om er een zonnepaneelinstallatie op te plaatsen. Hiertoe zal ook een gedeelte van de oude atletiekbaan worden verwijderd. Vervolgens wordt de onderconstructie geplaatst en zullen als laatste de zonnepanelen worden aangebracht.

Het project bestaat dus uit circa 6.000 panelen met een totaal vermogen van ongeveer 1,6 megawattpiek. Als het park is gerealiseerd kan het voorzien in de stroombehoefte van zo’n 600 huishoudens. Begin 2018 is het park operationeel.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

1ᵉ Elektromonteur

Zonneplan zoekt een 1ᵉ Elektromonteur
Fulltime • Nederland
Zelfstroom zoekt:

Conversie Website Manager

Zelfstroom zoekt een Conversie Website Manager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!