Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Plaatsing 6.000 zonnepanelen van zonnepark in Zutphen van start
(foto: Pixabay)

Plaatsing 6.000 zonnepanelen van zonnepark in Zutphen van start

Ecorus en SolarGreenPoint zijn gestart met de bouw van het zonnepark op het voormalige sportpark Noordveen in Zutphen. Het zonnepark telt 6.000 zonnepanelen.

Nadat de subsidie in het kader van de rijksregeling SDE+-regeling werd toegekend, is de daadwerkelijke uitvoering van start gegaan. Allereerst zal het terrein zodanig worden bewerkt dat het geschikt is om er een zonnepaneelinstallatie op te plaatsen. Hiertoe zal ook een gedeelte van de oude atletiekbaan worden verwijderd. Vervolgens wordt de onderconstructie geplaatst en zullen als laatste de zonnepanelen worden aangebracht.

Het project bestaat dus uit circa 6.000 panelen met een totaal vermogen van ongeveer 1,6 megawattpiek. Als het park is gerealiseerd kan het voorzien in de stroombehoefte van zo’n 600 huishoudens. Begin 2018 is het park operationeel.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
kWh People zoekt:

Financial Advisor

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
De Centrale Subsidie Aanvraag zoekt:

Adviseur duurzame subsidies

32-40 uur - Lisse
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!