Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Limburgs Rimas levert productiemachines voor Turkse en Algerijnse zonnepanelenfabrieken
(foto: Rimas Technology Group)

Limburgs Rimas levert productiemachines voor Turkse en Algerijnse zonnepanelenfabrieken

Voor de Nederlandse machinebouwers gloort er na een aantal magere jaren weer volop licht aan de horizon. Ook bij de Rimas Technology Group uit het Limburgse Beringe kan de vlag weer uit.

‘Wij hebben 2 grote orders ontvangen voor het leveren van productielijnen voor zonnepanelen’, vertelt directeur Mark Verstraten opgetogen in de september-editie van Solar Magazine.

Het bedrijf is momenteel drukdoende met het voorbereiden van de uitlevering van moduleproductielijnen naar Algerije en Turkije. ‘En ook in het Midden-Oosten gaan wij dit jaar een productiemachine uitleveren. Wij zien dat vooral de landen in de MENA-regio (red. het Midden-Oosten en Noord-Afrika) gevoelig zijn voor het argument om lokale werkgelegenheid via zonnepanelenfabrieken te creëren.’

Lees het volledige interview met Rimas-directeur Mark Verstraten hier online in de september 2017-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Solesta zoekt:

Projectleider

Solesta zoekt een projectleider.
Fulltime • Nijmegen
The Blue Deal zoekt:

Blauwe rotsen met groene stippen

vaAtotZon, dochter van The Blue Deal, is op zoek naar blauwe rotsen met groene stippen.
Fulltime •
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!