Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Sorteercentrum DHL Parcel Amsterdam voorzien van 3.800 zonnepanelen
(foto: WDP)

Sorteercentrum DHL Parcel Amsterdam voorzien van 3.800 zonnepanelen

Het pand van DHL Parcel op de Kaapstadweg in Amsterdam gaat voor 80 procent zelf voorzien in zijn elektriciteit door de installatie van 3.800 zonnepanelen.

Daarmee wordt onder meer de led-verlichting van stroom voorzien en worden de elektrische bestelwagens geladen, de zogenaamde DHL StreetScooters. De resterende elektriciteit die benodigd is, wordt betrokken van de windturbines die praktisch naast het pand staan.

Het nieuwe DHL-sorteercentrum is een belegging van WDP (red. dat afgelopen zomer het 10e gebouw voor DHL openee, eveneens uitgerust met zonnepanelen) en wordt gebouwd door Aan de Stegge Twello. Met de bouw en inrichting is een investering gemoeid van ruim 35 miljoen euro. Het sorteercentrum neemt de plaats in van de huidige DHL-terminal op hetzelfde bedrijventerrein. Rond de vestiging in Amsterdam zijn meer dan 600 medewerkers betrokken bij de aan- en afvoer en bezorging van pakketten.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Slim opgewekt! zoekt:

Meewerkend voorman

Slim opgewekt! zoekt een meewerkend voorman.
Fulltime • Arnhem
E2-Energie zoekt:

Accountmanager zonne-energie

E2-Energie zoekt een accountmanager zonne-energie.
Fulltime • Duiven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!