Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
4BLUE lanceert opleverapp SolarPRO
(foto: 4BLUE)

4BLUE lanceert opleverapp SolarPRO

Alle formulieren, foto’s, handtekeningen et cetera in één map bewaren. Zonnepanelengroothandel 4BLUE heeft hiertoe samen met zijn installateurs een opleverapp ontwikkeld.

Deze app heet SolarPRO en is op zowel smartphones als via de webbrowser te gebruiken. De app zorgt ervoor dat elk systeem volgens dezelfde werkwijze wordt gemonteerd en opgeleverd. De systeemgegevens en klantwaarderingen zijn dan altijd bij de hand.

Als de app is gedownload en er is een account aangemaakt dan kunnen de projecten worden ingevoerd. Hier kan men de gegevens van de klant en van de gebruikte artikelen invullen, zodat men ze altijd snel en gemakkelijk bij de hand heeft. Men kan installateurs aan verschillende projecten toevoegen en hen de systemen laten opleveren. Daarnaast zit er een checklist in zodat men kan controleren of er niets vergeten is. Om het extra overzichtelijk te maken, kan men de barcodes van de panelen en omvormers scannen en toevoegen en de handtekening van de klant wanneer de installatie is opgeleverd.

‘De app is geschikt voor alle solar installateurs; van lokale eenmanszaak tot organisaties met landelijke dekking’, aldus 4BLUE. ‘En wanneer het systeem is opgeleverd, is er een professioneel uitziend pdf-document te downloaden om aan de klant te overhandigen.’

De app voor smartphone of tablet is te downloaden via de appstore of via www.solarpro.appsforsolar.com voor de desktop-versie.

Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
IZEN zoekt:

Ontwerper PV

IZEN is op zoek naar een ontwerp PV
Fulltime • Wijchen
Solarcentury zoekt:

Projectontwikkelaar zonneprojecten

Solarcentury zoekt een projectontwikkelaar zonneprojecten
Fulltime • Helmond
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!