Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SunPower breidt garantievoorwaarden uit
(foto: SunPower)

SunPower breidt garantievoorwaarden uit

Zonnepanelenfabrikant SunPower heeft bekendgemaakt zijn garantievoorwaarden uit te breiden en spreekt van ‘de beste garantievoorwaarden in de zonne-energiesector’.

Met deze garantie waarborgt SunPower naar eigen zeggen energieprestatie en productkwaliteit over een periode van 25 jaar. Het bedrijf garandeert voor het eerste jaar nu een productvermogen van minimaal 98 procent, gevolgd door een maximale jaarlijkse degradatie van 0,25 procent  de daaropvolgende 24 jaar. Dit resulteert in 92 procent vermogen na 25 jaar.

SunPower’s ‘Volledige Betrouwbaarheidsgarantie’ is met ingang van 1 juli 2017 van kracht (red. met terugwerkende kracht) en is beschikbaar voor alle klanten met zonnepanelen uit de SunPower E- and X-Series.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Customer support medewerker

Libra Energy zoekt een customer support medewerker.
Fulltime • Uitgeest
Van der Valk Solar Systems zoekt:

Inside Sales Professional

Van der Valk Solar Systems is voor haar afdeling Verkoop Binnendienst op zoek naar een fulltime Inside Sales Professional.
Fulltime • Monster
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!