Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SunPower breidt garantievoorwaarden uit
(foto: SunPower)

SunPower breidt garantievoorwaarden uit

Zonnepanelenfabrikant SunPower heeft bekendgemaakt zijn garantievoorwaarden uit te breiden en spreekt van ‘de beste garantievoorwaarden in de zonne-energiesector’.

Met deze garantie waarborgt SunPower naar eigen zeggen energieprestatie en productkwaliteit over een periode van 25 jaar. Het bedrijf garandeert voor het eerste jaar nu een productvermogen van minimaal 98 procent, gevolgd door een maximale jaarlijkse degradatie van 0,25 procent  de daaropvolgende 24 jaar. Dit resulteert in 92 procent vermogen na 25 jaar.

SunPower’s ‘Volledige Betrouwbaarheidsgarantie’ is met ingang van 1 juli 2017 van kracht (red. met terugwerkende kracht) en is beschikbaar voor alle klanten met zonnepanelen uit de SunPower E- and X-Series.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Business Development Manager NL/BE

Een bedrijf dat anoniem wil blijven zoekt een Business Development Manager NL/BE.
Fulltime • Amsterdam
Lightsource zoekt:

Project Development Manager

Lightsource zoekt een Project Development Manager.
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!