Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Van Heuver Bandengroothandel krijgt 1.610 zonnepanelen
(foto: PIxabay)

Van Heuver Bandengroothandel krijgt 1.610 zonnepanelen

Heuver Bandengroothandel krijgt 1.610 zonnepanelen op het nieuwste deel van zijn distributiecentrum in Hardenberg. Met een vermogen van 434.700 wattpiek wordt de locatie vrijwel energieneutraal.

Het advies en ontwerp van het SDE+-project is gemaakt door Mijn Energiefabriek. Daarnaast levert Mijn Energiefabriek de zonnepanelen en benodigde materialen. Langeland-Borgman Installatietechniek zorgt voor plaatsing en aansluiting van het zonnestroomsysteem.

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: ‘We kozen ervoor om het groot aan te pakken en minimaal energieneutraal te kunnen werken. De verwachting is dat we meer opwekken dan we verbruiken, dus dat leveren we aan de maatschappij terug.’ 

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Warehouse medewerker

Libra Energy zoekt een warehouse medewerker.
Fullltime • Uitgeest
Solarcentury zoekt:

Business developer/projectontwikkelaar zonneparken

Solarcentury zoekt een business developer/projectontwikkelaar zonneparken.
Fulltime • Helmond
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!