Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Van Heuver Bandengroothandel krijgt 1.610 zonnepanelen
(foto: PIxabay)

Van Heuver Bandengroothandel krijgt 1.610 zonnepanelen

Heuver Bandengroothandel krijgt 1.610 zonnepanelen op het nieuwste deel van zijn distributiecentrum in Hardenberg. Met een vermogen van 434.700 wattpiek wordt de locatie vrijwel energieneutraal.

Het advies en ontwerp van het SDE+-project is gemaakt door Mijn Energiefabriek. Daarnaast levert Mijn Energiefabriek de zonnepanelen en benodigde materialen. Langeland-Borgman Installatietechniek zorgt voor plaatsing en aansluiting van het zonnestroomsysteem.

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: ‘We kozen ervoor om het groot aan te pakken en minimaal energieneutraal te kunnen werken. De verwachting is dat we meer opwekken dan we verbruiken, dus dat leveren we aan de maatschappij terug.’ 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Business Development Manager NL/BE

Een bedrijf dat anoniem wil blijven zoekt een Business Development Manager NL/BE.
Fulltime • Amsterdam
VAMAT zoekt:

Allround commercieel talent

VAMAT zoekt een allround commercieel talent
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!