Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Van Heuver Bandengroothandel krijgt 1.610 zonnepanelen
(foto: PIxabay)

Van Heuver Bandengroothandel krijgt 1.610 zonnepanelen

Heuver Bandengroothandel krijgt 1.610 zonnepanelen op het nieuwste deel van zijn distributiecentrum in Hardenberg. Met een vermogen van 434.700 wattpiek wordt de locatie vrijwel energieneutraal.

Het advies en ontwerp van het SDE+-project is gemaakt door Mijn Energiefabriek. Daarnaast levert Mijn Energiefabriek de zonnepanelen en benodigde materialen. Langeland-Borgman Installatietechniek zorgt voor plaatsing en aansluiting van het zonnestroomsysteem.

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: ‘We kozen ervoor om het groot aan te pakken en minimaal energieneutraal te kunnen werken. De verwachting is dat we meer opwekken dan we verbruiken, dus dat leveren we aan de maatschappij terug.’ 

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Project Development Manager

Lightsource zoekt een Project Development Manager.
Fulltime • Nederland
The Blue Deal zoekt:

Blauwe rotsen met groene stippen

vaAtotZon, dochter van The Blue Deal, is op zoek naar blauwe rotsen met groene stippen.
Fulltime •
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!