logo
wvhj2023
(foto: APsystems)
(foto: APsystems)
21 september 2017

SUBSOL kiest omvormers APsystems voor woningbouwproject

SUBSOL verkiest de micro-omvormer technologie van APsystems voor een grootschalig socialewoningbouwproject dat zonne-energie levert aan meer dan 680 woningen in het hoofdstedelijk gebied van Vienne, Frankrijk.

Meer dan 280 residentiële en kleine commerciële daken met een gemiddeld vermogen van 8 tot 9 kilowattpiek worden uitgerust met de micro-omvormeroplossingen van APsystems.

Het gaat om meer dan 12.000 vierkante meter zonnedak. Het is een portfolio waarin individuele en collectieve wooneenheden in socialewoningbouwprojecten en een aantal kleine commerciële openbare gebouwen worden gecombineerd, die ongeveer 2 megawattuur zonnestroom per jaar kunnen produceren, gelijk aan het jaarlijks verbruik van 680 huishoudens.

De oplevering van het project is gepland voor juli 2018 met 45 installaties per maand. APsystems zet 1 micro-omvormer in voor 2 of 4 panelen. Er wordt verder een ECU communicatie-gateway ingezet die gebruikt wordt om het systeem in te regelen en waardoor er via het EMA-portaal altijd en overal toegang mogelijk is tot online energiemonitoring. 

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten