Solar Magazine - SUBSOL kiest omvormers APsystems voor woningbouwproject
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SUBSOL kiest omvormers APsystems voor woningbouwproject
(foto: APsystems)

SUBSOL kiest omvormers APsystems voor woningbouwproject

SUBSOL verkiest de micro-omvormer technologie van APsystems voor een grootschalig socialewoningbouwproject dat zonne-energie levert aan meer dan 680 woningen in het hoofdstedelijk gebied van Vienne, Frankrijk.

Meer dan 280 residentiële en kleine commerciële daken met een gemiddeld vermogen van 8 tot 9 kilowattpiek worden uitgerust met de micro-omvormeroplossingen van APsystems.

Het gaat om meer dan 12.000 vierkante meter zonnedak. Het is een portfolio waarin individuele en collectieve wooneenheden in socialewoningbouwprojecten en een aantal kleine commerciële openbare gebouwen worden gecombineerd, die ongeveer 2 megawattuur zonnestroom per jaar kunnen produceren, gelijk aan het jaarlijks verbruik van 680 huishoudens.

De oplevering van het project is gepland voor juli 2018 met 45 installaties per maand. APsystems zet 1 micro-omvormer in voor 2 of 4 panelen. Er wordt verder een ECU communicatie-gateway ingezet die gebruikt wordt om het systeem in te regelen en waardoor er via het EMA-portaal altijd en overal toegang mogelijk is tot online energiemonitoring. 

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
ODE Vlaanderen zoekt:

Beleidsmedewerker zon

Fulltime (40 uur) - Brussel
DMEGC zoekt:

Benelux Sales Director

Fulltime (40 uur) - Fulltiem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!