Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier start marktconsultatie voor zonneparken
(foto: Pixabay)

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier start marktconsultatie voor zonneparken

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) is een marktconsultatie gestart voor de realisatie van zonnepanelen op de rioolwaterzuiveringsinstallaties van het hoogheemraadschap.

Eerder dit jaar werd het HHNK Klimaat en energieprogramma (KEP) bestuurlijk vastgesteld. In het kader van het KEP zet het HHNK vol in op zonne-energie en realiseert men zonnepanelen op alle kansrijke locaties. In totaal is hiervoor een bedrag van 35 miljoen euro gereserveerd vanaf 2018 tot en met 2022. In 2017 wordt de uitrol voorbereid.

Grootschalige uitrol van zonnepaneelinstallaties kan HHNK niet realiseren zonder de inbreng van gespecialiseerde marktpartijen. De opdrachtwaarde is dusdanig dat hiervoor, een of meerdere, Europese aanbestedingsprocedures gevolgd moeten worden. Om de marktbenadering zo succesvol en effectief mogelijk te laten verlopen gaat het HHNK nu met potentieel geschikte marktpartijen in gesprek.

Op basis van de reacties op de publicatie van de marktconsultatie maakt men een selectie van partijen die hebben aangegeven interesse te tonen in deelname aan het marktconsultatiegesprek.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Leerling Monteur

Zonneplan zoekt een Leerling Monteur
Fulltime • Nederland
SolarEdge zoekt:

Sales Manager C&I

SolarEdge is searching for a Sales Manager C&I
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!