Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
5.000 zonnepanelen voor Nieuwe Sluis Terneuzen
(foto: Sassevaart)

5.000 zonnepanelen voor Nieuwe Sluis Terneuzen

De Nieuwe Sluis Terneuzen krijgt 5.000 zonnepanelen en maken de sluis daarmee energieneutraal. Tegen 2022 moet het eerste schip erdoor kunnen varen.

Na een intensief aanbestedingstraject heeft de Vlaams-Nederlandse Scheldecommissie de opdracht voor de aanleg van de nieuwe sluis definitief aan het consortium Sassevaart gegund. Vanaf 2022 kunnen dan grotere schepen door de sluis varen naar de havens van Gent en Terneuzen (Zeeland Seaports). De sluis wordt 427 meter lang, 55 meter breed en 16,44 meter diep.

Het consortium Sassevaart wordt gevormd door BAM (red. de Nederlandse en Belgische zusterondernemingen BAM Infra en BAM Contractors), DEME (red. DEME Infra Marine Contractors en Dredging International) en de Belgische bouwonderneming Algemene Aannemingen Van Laere. 

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
ProfiNRG zoekt:

Accountmanagers PV projecten (M/V)

ProfiNRG zoekt accountmanagers PV projecten (M/V).
Fulltime • Utrecht
GPC Europe zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst

GPC Europe zoekt een commercieel medewerker binnendienst.
Fulltime • Tielt (B)
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!