Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
5.000 zonnepanelen voor Nieuwe Sluis Terneuzen
(foto: Sassevaart)

5.000 zonnepanelen voor Nieuwe Sluis Terneuzen

De Nieuwe Sluis Terneuzen krijgt 5.000 zonnepanelen en maken de sluis daarmee energieneutraal. Tegen 2022 moet het eerste schip erdoor kunnen varen.

Na een intensief aanbestedingstraject heeft de Vlaams-Nederlandse Scheldecommissie de opdracht voor de aanleg van de nieuwe sluis definitief aan het consortium Sassevaart gegund. Vanaf 2022 kunnen dan grotere schepen door de sluis varen naar de havens van Gent en Terneuzen (Zeeland Seaports). De sluis wordt 427 meter lang, 55 meter breed en 16,44 meter diep.

Het consortium Sassevaart wordt gevormd door BAM (red. de Nederlandse en Belgische zusterondernemingen BAM Infra en BAM Contractors), DEME (red. DEME Infra Marine Contractors en Dredging International) en de Belgische bouwonderneming Algemene Aannemingen Van Laere. 

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
ECONNETIC zoekt:

Project assistent

ECONNETIC zoekt een project assistent.
Fulltime • Driebergen-Rijsenburg
ECONNETIC zoekt:

Buitendienst medewerker zon op bedrijfsdaken

ECONNETIC zoekt een Buitendienst medewerker zon op bedrijfsdaken.
Fulltime • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!