Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor noodstroom op Sint-Maarten
(foto: Youtube-kanaal Marineschepen)

Zonnepanelen voor noodstroom op Sint-Maarten

De eerste Rode Kruis-vlucht met hulpgoederen voor het door orkaan Irma getroffen Sint-Maarten bevat onder meer 8 zonnepanelen voor een noodstroomvoorziening.

De Rode Kruis-vlucht is afgelopen zaterdag op Curaçao geland van waaruit de goederen naar Sint-Maarten gebracht worden. Het gaat om 8.500 dekzeilen, 9.000 jerrycans, 2.000 keukensets, 4 generatoren en 8 zonnepanelen. In totaal is het ongeveer 58.000 kilo aan spullen. In samenwerking met Defensie moeten de spullen zo snel mogelijk verder naar de eilanden.

De eerste Rode Kruis-vlucht met hulpgoederen sinds orkaan Irma is zojuist op Curaçao geland. pic.twitter.com/eLo1wxe7Pd

— Eppo König (@e_konig) 9 september 2017

Hoe het overigens gesteld is met het zonnepark op Sint-Eustatius is volledig ongewis. Het eiland is weliswaar minder zwaar getroffen door de orkaan, maar mogelijkerwijs heeft het zonnepark schade opgelopen. Het zonnepark van 1,9 megawattpiek dat geïntegreerd is met een 1 megawatt batterijopslagsysteem van SMA werd vorig jaar geopend.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Slimopgewekt! zoekt:

Servicemonteur Duurzame Installaties

Slimopgewekt! zoekt een servicemonteur Duurzame Installaties
Fulltime • Arnhem
Sunbeam zoekt:

Operational manager (m/v)

Sunbeam zoekt een operational manager (m/v).
Fulltime • Zeist
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!