Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor noodstroom op Sint-Maarten
(foto: Youtube-kanaal Marineschepen)

Zonnepanelen voor noodstroom op Sint-Maarten

De eerste Rode Kruis-vlucht met hulpgoederen voor het door orkaan Irma getroffen Sint-Maarten bevat onder meer 8 zonnepanelen voor een noodstroomvoorziening.

De Rode Kruis-vlucht is afgelopen zaterdag op Curaçao geland van waaruit de goederen naar Sint-Maarten gebracht worden. Het gaat om 8.500 dekzeilen, 9.000 jerrycans, 2.000 keukensets, 4 generatoren en 8 zonnepanelen. In totaal is het ongeveer 58.000 kilo aan spullen. In samenwerking met Defensie moeten de spullen zo snel mogelijk verder naar de eilanden.

De eerste Rode Kruis-vlucht met hulpgoederen sinds orkaan Irma is zojuist op Curaçao geland. pic.twitter.com/eLo1wxe7Pd

— Eppo König (@e_konig) 9 september 2017

Hoe het overigens gesteld is met het zonnepark op Sint-Eustatius is volledig ongewis. Het eiland is weliswaar minder zwaar getroffen door de orkaan, maar mogelijkerwijs heeft het zonnepark schade opgelopen. Het zonnepark van 1,9 megawattpiek dat geïntegreerd is met een 1 megawatt batterijopslagsysteem van SMA werd vorig jaar geopend.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Oranjedak zoekt:

PV engineer

Oranjedak zoekt een PV engineer/werkvoorbereider. Met vijf vestigingen binnen Nederland en ruim 40 jaar ervaring is Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche.
Fulltime • Zwijndrecht
Klimaatgarant zoekt:

Project engineer

Klimaatgarant Solar zoekt een Project Engineer en is een snel groeiende importeur en system integrator op het gebied van zonne-energie.
Fulltime • Ridderkerk
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!