Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ENGIE Jongerenprijs 2017 gewonnen door PowerNEST
(foto: IBIS)

ENGIE Jongerenprijs 2017 gewonnen door PowerNEST

ENGIE heeft de ENGIE Jongerenprijs 2017 uitgereikt. Alexander Suma ontving deze prijs voor de PowerNEST van IBIS power. Deze wekt zonne- en windenergie op.

Op het dak van een hoogbouwflat van woningcorporatie Bo-Ex aan de Henriëttedreef in Utrecht Overvecht werd afgelopen juni als onderdeel de eerste PowerNEST van IBIS Power geplaatst. Deze wekt energie op uit wind en zon.

Ideeën voor de ENGIE Jongerenprijs 2017 werden ingestuurd door particulieren, verenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en start-ups. ENGIE nomineerde Sportief Opgewekt dat clubs en stichtingen helpt hun sportaccommodatie te verduurzamen, TeamFAST dat energieopwekking op mierenzuur ontwikkelt en PowerNEST.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Inkoper Solar

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Inkoper Solar.
Fulltime • Amsterdam
Duramotion zoekt:

Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Duramotion is op zoek naar een technisch commercieel medewerk(st)er binnendienst
Fulltime • Heerlen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!