Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ENGIE Jongerenprijs 2017 gewonnen door PowerNEST
(foto: IBIS)

ENGIE Jongerenprijs 2017 gewonnen door PowerNEST

ENGIE heeft de ENGIE Jongerenprijs 2017 uitgereikt. Alexander Suma ontving deze prijs voor de PowerNEST van IBIS power. Deze wekt zonne- en windenergie op.

Op het dak van een hoogbouwflat van woningcorporatie Bo-Ex aan de Henriëttedreef in Utrecht Overvecht werd afgelopen juni als onderdeel de eerste PowerNEST van IBIS Power geplaatst. Deze wekt energie op uit wind en zon.

Ideeën voor de ENGIE Jongerenprijs 2017 werden ingestuurd door particulieren, verenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en start-ups. ENGIE nomineerde Sportief Opgewekt dat clubs en stichtingen helpt hun sportaccommodatie te verduurzamen, TeamFAST dat energieopwekking op mierenzuur ontwikkelt en PowerNEST.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
De Solar Store zoekt:

Startende monteurs

De Solar Store zoekt startende monteurs!
Fulltime • Zaandam
Solar Monkey zoekt:

Commercieel trainee

Solar Monkey zoekt een commercieel trainee.
Fulltime • Delft
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!