Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PHYSEE wint Greenchoice Energieprijs
(foto: PHYSEE)

PHYSEE wint Greenchoice Energieprijs

PHYSEE heeft de Greenchoice Energieprijs gewonnen. Deze prijs is voor het beste idee dat de overgang naar 100 procent groene energie in Nederland kan versnellen.

PHYSEE maakt nieuwe bedrijfspanden vrijwel volledig energieneutraal met zogenoemde ‘powerwindows’: ramen die via onzichtbare zonnecellen licht omzetten in elektriciteit.

Op Duurzame Dinsdag staan innovatieve en inspirerende ideeën uit de samenleving centraal. Honderden ideeën zijn op die dag in Sociëteit de Witte overhandigd aan staatssecretaris Sharon Dijksma. In verschillende categorieën - waaronder energie, natuur en voeding - werden voor de beste ideeën prijzen uitgereikt. De categorie ‘energie’ kende 3 genomineerden: PHYSEE, Nerdalize met een idee om de restwarmte van computerservers om te zetten in warm water en Thermopunt Katwijk met een CO2-warmtepomp waarmee huizen zonder veel aanpassingen gasloos kunnen worden.

PHYSEE ontving de Greenchoice Energieprijs uit handen van de jury, die werd voorgezeten door ondernemer Maurits Groen. Uit het juryrapport: ‘PHYSEE experimenteert met zonnepanelen verwerkt in glas. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar kan in potentie de energietransitie versnellen. Een start-up met dit doel getuigt van lef!’ 

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Inkoper Solar

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Inkoper Solar.
Fulltime • Amsterdam
SolarEdge zoekt:

Technical Service Engineer - Tier 1

SolarEdge Technologies is op zoek naar een Technical Service Engineer - Tier 1
Fulltime • Vianen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!