Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Praktijkconferentie zonne-energie Noord-Holland
(foto: PIxabay)

Praktijkconferentie zonne-energie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland organiseert op donderdag 5 oktober de Praktijkconferentie Zonne-energie. De conferentie is voor overheden, woningcorporaties, kennisinstellingen, (zonne-)ondernemers en coöperaties.

Tijdens de conferentie in De Lichtfabriek in Haarlem wordt volop aandacht besteed aan goede voorbeelden en ontwikkelingen uit de praktijk. De provincie biedt een podium aan koplopers zodat zij anderen kunnen meenemen in hun aanpak zodat er, het liefst morgen nog, nieuwe stappen kunnen worden gezet in de energietransitie.

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende deelsessies: de opkomst van zonneparken - woningcorporaties in het zonnetje - zon op bedrijventerreinen - grootscheepse aanpak: 1 miljoen panelen in Amsterdam - burgers aan zet: coöperatieve zonne-energie - zon op water: drijvende zonnepanelen - meervoudig ruimtegebruik: ontwerpcases  - integreren van zon in de gebouwde omgeving.

Inschrijven kan via de website. De sluitingsdatum is 28 september.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Slim opgewekt! zoekt:

Meewerkend voorman

Slim opgewekt! zoekt een meewerkend voorman.
Fulltime • Arnhem
Slim opgewekt! zoekt:

Elektrotechnisch Projectleider LED- PV

Slim opgewekt! zoekt een elektrotechnisch projectleider LED- PV.
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!