Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Praktijkconferentie zonne-energie Noord-Holland
(foto: PIxabay)

Praktijkconferentie zonne-energie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland organiseert op donderdag 5 oktober de Praktijkconferentie Zonne-energie. De conferentie is voor overheden, woningcorporaties, kennisinstellingen, (zonne-)ondernemers en coöperaties.

Tijdens de conferentie in De Lichtfabriek in Haarlem wordt volop aandacht besteed aan goede voorbeelden en ontwikkelingen uit de praktijk. De provincie biedt een podium aan koplopers zodat zij anderen kunnen meenemen in hun aanpak zodat er, het liefst morgen nog, nieuwe stappen kunnen worden gezet in de energietransitie.

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende deelsessies: de opkomst van zonneparken - woningcorporaties in het zonnetje - zon op bedrijventerreinen - grootscheepse aanpak: 1 miljoen panelen in Amsterdam - burgers aan zet: coöperatieve zonne-energie - zon op water: drijvende zonnepanelen - meervoudig ruimtegebruik: ontwerpcases  - integreren van zon in de gebouwde omgeving.

Inschrijven kan via de website. De sluitingsdatum is 28 september.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Customer support medewerker

Libra Energy zoekt een customer support medewerker.
Fulltime • Uitgeest
EigenEnergie.net zoekt:

AC Monteur (eerste monteur elektrotechnische installaties)

EigenEnergie.net zoekt een AC Monteur (eerste monteur elektrotechnische installaties).
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!