Solar Magazine - Praktijkconferentie zonne-energie Noord-Holland
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Praktijkconferentie zonne-energie Noord-Holland
OI]

Praktijkconferentie zonne-energie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland organiseert op donderdag 5 oktober de Praktijkconferentie Zonne-energie. De conferentie is voor overheden, woningcorporaties, kennisinstellingen, (zonne-)ondernemers en coöperaties.

Tijdens de conferentie in De Lichtfabriek in Haarlem wordt volop aandacht besteed aan goede voorbeelden en ontwikkelingen uit de praktijk. De provincie biedt een podium aan koplopers zodat zij anderen kunnen meenemen in hun aanpak zodat er, het liefst morgen nog, nieuwe stappen kunnen worden gezet in de energietransitie.

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende deelsessies: de opkomst van zonneparken - woningcorporaties in het zonnetje - zon op bedrijventerreinen - grootscheepse aanpak: 1 miljoen panelen in Amsterdam - burgers aan zet: coöperatieve zonne-energie - zon op water: drijvende zonnepanelen - meervoudig ruimtegebruik: ontwerpcases  - integreren van zon in de gebouwde omgeving.

Inschrijven kan via de website. De sluitingsdatum is 28 september.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
Sunprojects B.V. zoekt:

Tender Medewerker

32-40 uur - Uilenstede 475, Amstelveen, 1183 AG
Sunprojects B.V. zoekt:

Project Engineer

32-40 uur - Uilenstede 475
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!