Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Utrecht start aanbesteding voor zonnepanelen op 8 gebouwen
(foto: Utrecht)

Utrecht start aanbesteding voor zonnepanelen op 8 gebouwen

De gemeente Utrecht is een aanbesteding gestart om 2 raamovereenkomsten af te sluiten met betrekking tot leveren van in totaal 8 pv-systemen op daken met een ‘maatschappelijke vastgoedfunctie’.

Alle panden hebben een grootverbruikaansluiting. De gemeente is dus voornemens om met 2 inschrijvers een raamovereenkomst af te sluiten. De gemeente doet dat met de 2 inschrijvers met de economisch meest voordelige inschrijving, waarbij naast prijs ook kwalitatieve aspecten beoordeeld worden.

De panden voor de eerste overeenkomst:

  1. Zwarte woud 201
  2. Mostperenlaan 2
  3. Tractieweg 2
  4. Hoge Woerdplein 1
  5. Helling 7
  6. Vogelvlinderweg 54-58
  7. Ganzenmarkt 14
  8. Ondiep Zuidzijde 6

Gezien het beleid van de gemeente is de verwachting dat er jaarlijks een aantal panden bij zullen komen welke voorzien dienen te worden van pv-installaties grootverbruik. Deze worden op basis van een minicompetitie tussen de 2 raamcontracten uitgevraagd.

Momenteel heeft de Gemeente Utrecht een 32 tal zonnestroom- en/of zonnewarmtesystemen op daken van panden in gebruik. De wens is om deze systemen eenduidig te kunnen monitoren en beheren op afstand.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Solarclarity zoekt:

Productmanager

Solarclarity zoekt een productmanager.
Fulltime • Weesp
Zelfstroom zoekt:

Manager Planning & Operations (MT)

Zelfstroom zoekt een Manager Planning & Operations (MT).
Fulltime • Den Bosch
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!