Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Utrecht start aanbesteding voor zonnepanelen op 8 gebouwen
(foto: Utrecht)

Utrecht start aanbesteding voor zonnepanelen op 8 gebouwen

De gemeente Utrecht is een aanbesteding gestart om 2 raamovereenkomsten af te sluiten met betrekking tot leveren van in totaal 8 pv-systemen op daken met een ‘maatschappelijke vastgoedfunctie’.

Alle panden hebben een grootverbruikaansluiting. De gemeente is dus voornemens om met 2 inschrijvers een raamovereenkomst af te sluiten. De gemeente doet dat met de 2 inschrijvers met de economisch meest voordelige inschrijving, waarbij naast prijs ook kwalitatieve aspecten beoordeeld worden.

De panden voor de eerste overeenkomst:

  1. Zwarte woud 201
  2. Mostperenlaan 2
  3. Tractieweg 2
  4. Hoge Woerdplein 1
  5. Helling 7
  6. Vogelvlinderweg 54-58
  7. Ganzenmarkt 14
  8. Ondiep Zuidzijde 6

Gezien het beleid van de gemeente is de verwachting dat er jaarlijks een aantal panden bij zullen komen welke voorzien dienen te worden van pv-installaties grootverbruik. Deze worden op basis van een minicompetitie tussen de 2 raamcontracten uitgevraagd.

Momenteel heeft de Gemeente Utrecht een 32 tal zonnestroom- en/of zonnewarmtesystemen op daken van panden in gebruik. De wens is om deze systemen eenduidig te kunnen monitoren en beheren op afstand.

Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
Klimaatgarant zoekt:

Project engineer

Klimaatgarant Solar zoekt een Project Engineer en is een snel groeiende importeur en system integrator op het gebied van zonne-energie.
Fulltime • Ridderkerk
PVO International zoekt:

Order verwerker (jr.)

PVO International zoekt een order verwerker (jr.)
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!