Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor 210 huurders WOONopMAAT
(foto: Pixabay)

Zonnepanelen voor 210 huurders WOONopMAAT

WOONopMAAT start een proef met zonnepanelen en plaatst nog dit kalenderjaar op minimaal 210 huurwoningen zonnepanelen. Het gaat om huurwoningen in Beverwijk en Heemskerk.

Energie in Huis is de partner die het project realiseert. Er zijn 600 huurders geselecteerd die een aanbod krijgen om mee te doen aan de proef. Na een advies-op-maat besluiten huurders of zij deelnemen. WOONopMAAT koopt de zonnepanelen en biedt ze aan haar huurders aan. De huurders betalen een vergoeding in de servicekosten. De besparing levert meer op dan de huur van de zonnepanelen. 

Begin 2018 evalueert WOONopMAAT de proef en besluit of er nog meer huurders kunnen deelnemen. Zo’n 250 huurders hebben zich al aangemeld voor een offerte en deze ontvangen. Daarvan is al circa de helft akkoord gegaan met de offerte.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Service support engineer

AliusEnergy zoekt een service support engineer.
Fulltime • Eersel
AliusEnergy zoekt:

Technisch binnendienst medewerker

AliusEnergy zoekt een parttime technisch binnendienst medewerker.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!