Solar Magazine - Zonnepanelen voor 210 huurders WOONopMAAT
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor 210 huurders WOONopMAAT
(foto: Pixabay)

Zonnepanelen voor 210 huurders WOONopMAAT

WOONopMAAT start een proef met zonnepanelen en plaatst nog dit kalenderjaar op minimaal 210 huurwoningen zonnepanelen. Het gaat om huurwoningen in Beverwijk en Heemskerk.

Energie in Huis is de partner die het project realiseert. Er zijn 600 huurders geselecteerd die een aanbod krijgen om mee te doen aan de proef. Na een advies-op-maat besluiten huurders of zij deelnemen. WOONopMAAT koopt de zonnepanelen en biedt ze aan haar huurders aan. De huurders betalen een vergoeding in de servicekosten. De besparing levert meer op dan de huur van de zonnepanelen. 

Begin 2018 evalueert WOONopMAAT de proef en besluit of er nog meer huurders kunnen deelnemen. Zo’n 250 huurders hebben zich al aangemeld voor een offerte en deze ontvangen. Daarvan is al circa de helft akkoord gegaan met de offerte.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Chief Commercial Officer

Fulltime (40 uur) - Eindhoven
Wattkraft Benelux zoekt:

Support Medewerker- Accountmanager-Relatiebeheerder

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!