Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Europese zonnewarmtebranchevereniging verandert naam in Solar Heat Europe
(foto: Solar Heat Europe)

Europese zonnewarmtebranchevereniging verandert naam in Solar Heat Europe

De European Solar Thermal Industry Federation (ESTIF), de Europese zonnewarmtebranchevereniging, heeft zijn naam veranderd in Solar Heat Europe.

De organisatie heeft naam in gebruik genomen onder het motto ‘We are solar, we are heat, we are Europe’. Solar Heat Europe is gevestigd in Brussel en wordt voorgezeten door Robin Welling, directeur van de Oostenrijkse zonnewarmtefabrikant Tisun.

Europa telt vandaag de dag 10 miljoen zonnewarmtesystemen. De Europese zonnewarmtesector behaalde in 2015 een omzet van 1,9 miljard euro en telde daarbij 23.700 werknemers.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Klimaatgarant zoekt:

Project engineer

Klimaatgarant Solar zoekt een Project Engineer en is een snel groeiende importeur en system integrator op het gebied van zonne-energie.
Fulltime • Ridderkerk
Libra Energy zoekt:

Customer support medewerker

Libra Energy zoekt een customer support medewerker.
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!