Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SDE+-subsidie voor 4.000 zonnepanelen energiecoöperatie Trynergie
(foto: Pixabay)

SDE+-subsidie voor 4.000 zonnepanelen energiecoöperatie Trynergie

Energiecoöperatie Trynergie heeft SDE+-subsidie toegekend gekregen. Daarmee gaat men vóór de zomer van 2018 een zonnedak van 4.000 zonnepanelen in Trynwâlden realiseren.

De zonnestroomcentrale is gepland op het dak van loonbedrijf Jelle Bijlsma in Gytsjerk. De ruim 4.000 panelen hebben een vermogen van ongeveer 1,5 megawattpiek. De stroom zal verkocht worden aan een duurzame energieleverancier.

Naast dit zonnedak ontwikkelt Trynergie ook 7 zonnedaken voor collectieve opwek binnen de postcoderoosregeling. Op 7 Trynwâldster bedrijfsdaken worden op elk ongeveer 200 zonnepanelen geplaatst. Aan het project Zeven Trynwâldster zonnedaken kunnen Trynwâldster particulieren, bedrijven en maatschappelijke organisaties meedoen die geen panelen op hun eigen dak kunnen of willen plaatsen. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Esdec zoekt:

Business analyst

Esdec zoekt een business analyst.
Fulltime • Deventer
Solesta zoekt:

Projectleider

Solesta zoekt een projectleider.
Fulltime • Nijmegen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!