Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
5 solar kanshebbers voor eerste UNETO-VNI Innovatie Award
(foto: Thialf)

5 solar kanshebbers voor eerste UNETO-VNI Innovatie Award

UNETO-VNI reikt dit jaar voor het eerst de Innovatie Award uit. Er zijn 10 projecten genomineerd die voor de eerste award in aanmerking komen, waarvan de helft zonnepanelen kent.

De projecten dragen volgens de branchevereniging voor installateurs op een inventieve en technisch hoogstaande manier bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Directeur Erik van Engelen van UNETO-VNI maakt op 27 september de winnaar bekend en reikt de eerste UNETO-VNI Innovatie Award uit.

Onder de 10 genomineerde projecten zijn 5 zonne-energieprojecten, te weten:

  • Pulse TU Delft – Kuijpers Installaties: het eerste energieneutrale gebouw op de campus van TU Delft met 950 vierkante meter aan zonnepanelen.
  • @Home Amstelkwartier – Van Hoften Installatietechniek: de eerste energieneutrale woontoren van Nederland met 2.000 zonnepanelen op de gevels en het dak.
  • Energy Academy Europe – Engie Services: maximale energiebesparing dankzij pv-panelen en een zonneschoorsteen.
  • Transformatie F16-shelter – Klein Poelhuis ‘Shelter B514’ is verduurzaamd met zonnepanelen en een warmtepomp.
  • Thialf Stadion – Warmtebouw Utrecht, Croonwolter&dros (in samenwerking met Huussen Elektro en Koninklijke Damstra Installatietechniek): duurzaamste laaglandijsbaan ter wereld met 5.000 zonnepanelen.
Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Klimaatgarant zoekt:

Project engineer

Klimaatgarant Solar zoekt een Project Engineer en is een snel groeiende importeur en system integrator op het gebied van zonne-energie.
Fulltime • Ridderkerk
SolarEdge zoekt:

Technical Service Engineer - Tier 1

SolarEdge Technologies is op zoek naar een Technical Service Engineer - Tier 1
Fulltime • Vianen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!