Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Holland Solar start campagne ‘Grote daken vangen veel zon’
(foto: Pixabay)

Holland Solar start campagne ‘Grote daken vangen veel zon’

Holland Solar gaat in september en oktober op zoek naar geschikte daken waar zonnepanelen op kunnen worden geplaatst. Dit doet zij samen met brancheverenigingen van bedrijven met flinke dakoppervlakken.

De campagne ‘Grote daken vangen veel zon’ bevat een matchmaking-actie die bedrijven met dakoppervlak koppelt aan zonnestroomaanbieders die op kwaliteit zijn getoetst.

Voor zonnepanelen op daken is geen vergunning vereist en met het oog op de tweede SDE+-ronde van 2017 zet Holland Solar samen met de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE) dan ook in op dit laaghangend fruit. De SDE+-regeling biedt vanaf half oktober namelijk weer subsidiemogelijkheden voor zonnestroomprojecten.

De matchmaking-actie maakt het bedrijven makkelijk om op korte termijn te beslissen over het leggen van zonnepanelen op hun dak. Er zijn 3 varianten mogelijk: het bedrijf investeert zelf, kiest voor externe financiering of verhuurt zijn dak. Het is de bedoeling om de pilot-actie van dit najaar uit te breiden tot een campagne die in het voorjaar van 2018 duizenden bedrijven bereikt.

Holland Solar roept vertegenwoordigers van een brancheorganisatie of een bedrijf met veel vestigingen op om contact op te nemen. Zij kunnen per e-mail contact opnemen met Holland Solar-voorzitter Jaap Baarsma

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Zonnegilde zoekt:

Project Engineer PV-installaties

Zonnegilde zoekt een Project Engineer PV-installaties
Fulltime • Kampen
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Elektricien

Zon & Zo zoekt een Teamlid Elektricien
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!