Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
DHG en Sunrock Investments gaan 100.000 zonnepanelen plaatsen met SDE+-subsidie
(foto: DHG)

DHG en Sunrock Investments gaan 100.000 zonnepanelen plaatsen met SDE+-subsidie

Door de toekenning van SDE+-subsidie zullen 13 locaties van DHG voorzien worden van in totaal 100.000 zonnepanelen. De komst van de pv-systemen wordt mogelijk gemaakt door Sunrock Investments.

David Hart richtte in 1997 David Hart Vastgoed op. DHG belegt in vastgoed en heeft een portefeuille opgebouwd met een waarde van circa 400 miljoen euro. DHG heeft de wens om het door haar ontwikkelde vastgoed te verduurzamen kracht bijgezet door een langetermijnsamenwerking aan te gaan met Sunrock Investments. De Amsterdamse pv-specialist bedient DHG met een complete ontzorgingsstructuur. Naast de ontwikkeling, bouw en exploitatie van de zonne-energieprojecten neemt Sunrock ook de gehele investering voor haar rekening.

DHG stelt de door haar ontwikkelde dakoppervlakken ter beschikking aan Sunrock Investments voor de plaatsing van de zonne-energiesystemen. ‘Op deze ontzorgingsmanier kunnen wij ons bezig houden met onze core business, verbetert het energielabel van het vastgoed én wordt eveneens aan de huurders de mogelijkheid geboden om tegen lagere kosten over te stappen op zonne-energie, al met al een win-winsituatie’, aldus Willem Slager, commercieel directeur bij DHG.

Sunrock is heeft een portfolio van operationele zonne-energieprojecten met een waarde van 85 miljoen euro en er is meer dan 120 megawattpiek in ontwikkeling.

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Junior commercieel medewerker binnendienst

AliusEnergy zoekt een junior commercieel medewerker binnendienst.
Fulltime • Eersel
Straight Forward zoekt:

Adviseur & projectcoördinator solar

Straight Forward zoekt een adviseur & projectcoördinator solar.
32 uur • Schinnen
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!