logo
wvhj2023
(foto: DHG)
(foto: DHG)
8 augustus 2017

DHG en Sunrock Investments gaan 100.000 zonnepanelen plaatsen met SDE+-subsidie

Door de toekenning van SDE+-subsidie zullen 13 locaties van DHG voorzien worden van in totaal 100.000 zonnepanelen. De komst van de pv-systemen wordt mogelijk gemaakt door Sunrock Investments.

David Hart richtte in 1997 David Hart Vastgoed op. DHG belegt in vastgoed en heeft een portefeuille opgebouwd met een waarde van circa 400 miljoen euro. DHG heeft de wens om het door haar ontwikkelde vastgoed te verduurzamen kracht bijgezet door een langetermijnsamenwerking aan te gaan met Sunrock Investments. De Amsterdamse pv-specialist bedient DHG met een complete ontzorgingsstructuur. Naast de ontwikkeling, bouw en exploitatie van de zonne-energieprojecten neemt Sunrock ook de gehele investering voor haar rekening.

DHG stelt de door haar ontwikkelde dakoppervlakken ter beschikking aan Sunrock Investments voor de plaatsing van de zonne-energiesystemen. ‘Op deze ontzorgingsmanier kunnen wij ons bezig houden met onze core business, verbetert het energielabel van het vastgoed én wordt eveneens aan de huurders de mogelijkheid geboden om tegen lagere kosten over te stappen op zonne-energie, al met al een win-winsituatie’, aldus Willem Slager, commercieel directeur bij DHG.

Sunrock is heeft een portfolio van operationele zonne-energieprojecten met een waarde van 85 miljoen euro en er is meer dan 120 megawattpiek in ontwikkeling.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten