Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hoogheemraadschap start aanbesteding voor zonnepark van 0,7 hectare
(foto: Pixabay)

Hoogheemraadschap start aanbesteding voor zonnepark van 0,7 hectare

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier start een aanbesteding om een zonnepark van 0,7 hectare te laten realiseren bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) Geestmerambacht.

Deze aanbesteding betreft het ontwerp, de levering, de plaatsing, het beheer en onderhoud van de zonnepanelen bij de RWZI. De aanbesteding sluit op 31 augustus en de opdracht vangt aan op 1 december.

De beschikbare ruimte voor de zonneweide bedraagt maximaal 7.000 vierkante meter. De omvang van de opdracht bestaat uit de realisatie van de opdracht waarbij de opdrachtwaarde het maximumbedrag van 566.000 euro (red. waarvan 510.000 euro voor de realisatie en 56.000 euro voor het 15-jarige onderhoud) niet mag overschrijden en ook de maximale beschikbare ruimte niet mag worden overschreden.

Binnen dit plafondbedrag wil het hoogheemraadschap op het daartoe aangewezen deel van het terrein van de RWZI Geestmerambacht zoveel mogelijk zonnepanelen laten realiseren met een zo hoog mogelijke opbrengst. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Autarco zoekt:

Sales manager

Autarco zoekt een sales manager.
Fulltime • West-Europa
ECONNETIC zoekt:

Buitendienst medewerker zon op bedrijfsdaken

ECONNETIC zoekt een Buitendienst medewerker zon op bedrijfsdaken.
Fulltime • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!