Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ruim 1 miljoen euro naar toekomstbestendige Groningse ‘zonnedorpsdaken’
(foto: PowerMatchtingCity)

Ruim 1 miljoen euro naar toekomstbestendige Groningse ‘zonnedorpsdaken’

Het programma ‘Elk dorp een duurzaam dak’ investeert in ontmoetingsplekken in alle dorpen van de 9 Groningse aardbevingsgemeenten. Inmiddels is al 1 miljoen euro toegekend voor onder meer zonnepanelen.

De vereniging Groninger Dorpen, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het programma, meldt aan 28 dorpsdaken een bedrag toegekend te hebben. Projectleider Mayke Zandstra legt uit dat zij de dorpen zoveel mogelijk ondersteunen: ‘We helpen bij het verder uitwerken van de plannen, doen de procesbegeleiding en denken mee over fondsenwerving.’ Als daar behoefte aan is, kunnen de dorpen bij het Loket Leefbaarheid ook extra procesondersteuning aanvragen.

Het programma heeft als doel om in elk dorp van de 9 Groningse aardbevingsgemeenten ten minste een ontmoetingsplaats te behouden. 

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Connection Manager

Lightsource zoekt een Connection Manager.
Fulltime • Amsterdam
Vattenfall zoekt:

Projectplanner

Vattenfall zoekt een projectplanner
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!