Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ruim 1 miljoen euro naar toekomstbestendige Groningse ‘zonnedorpsdaken’
(foto: PowerMatchtingCity)

Ruim 1 miljoen euro naar toekomstbestendige Groningse ‘zonnedorpsdaken’

Het programma ‘Elk dorp een duurzaam dak’ investeert in ontmoetingsplekken in alle dorpen van de 9 Groningse aardbevingsgemeenten. Inmiddels is al 1 miljoen euro toegekend voor onder meer zonnepanelen.

De vereniging Groninger Dorpen, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het programma, meldt aan 28 dorpsdaken een bedrag toegekend te hebben. Projectleider Mayke Zandstra legt uit dat zij de dorpen zoveel mogelijk ondersteunen: ‘We helpen bij het verder uitwerken van de plannen, doen de procesbegeleiding en denken mee over fondsenwerving.’ Als daar behoefte aan is, kunnen de dorpen bij het Loket Leefbaarheid ook extra procesondersteuning aanvragen.

Het programma heeft als doel om in elk dorp van de 9 Groningse aardbevingsgemeenten ten minste een ontmoetingsplaats te behouden. 

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
BayWa r.e. zoekt:

Sales Representative

BayWa r.e. zoekt een Sales Representative voor het Nederlandse verkoopkantoor.
Fulltime • 's-Hertogenbosch
BayWa r.e. Solar Systems zoekt:

Technisch commerciële binnendienst

BayWa r.e. Solar Systems zoekt een medewerker technisch commerciële binnendienst
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!