Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ruim 1 miljoen euro naar toekomstbestendige Groningse ‘zonnedorpsdaken’
(foto: PowerMatchtingCity)

Ruim 1 miljoen euro naar toekomstbestendige Groningse ‘zonnedorpsdaken’

Het programma ‘Elk dorp een duurzaam dak’ investeert in ontmoetingsplekken in alle dorpen van de 9 Groningse aardbevingsgemeenten. Inmiddels is al 1 miljoen euro toegekend voor onder meer zonnepanelen.

De vereniging Groninger Dorpen, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het programma, meldt aan 28 dorpsdaken een bedrag toegekend te hebben. Projectleider Mayke Zandstra legt uit dat zij de dorpen zoveel mogelijk ondersteunen: ‘We helpen bij het verder uitwerken van de plannen, doen de procesbegeleiding en denken mee over fondsenwerving.’ Als daar behoefte aan is, kunnen de dorpen bij het Loket Leefbaarheid ook extra procesondersteuning aanvragen.

Het programma heeft als doel om in elk dorp van de 9 Groningse aardbevingsgemeenten ten minste een ontmoetingsplaats te behouden. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Technisch Planner

Zelfstroom zoekt een Technisch Planner.
Fulltime • Den Bosch
Esdec zoekt:

Business analyst

Esdec zoekt een business analyst.
Fulltime • Deventer
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!