Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Chinese zonnepanelenfabrikant wil Nederlandse SDE+-projecten financieren
(foto: Pixabay)

Chinese zonnepanelenfabrikant wil Nederlandse SDE+-projecten financieren

Xilia, een bedrijf van de Nederlander René Moerman, meldt in opdracht van een Chinese zonnepanelenfabrikant op zoek te zijn naar SDE+-projecten die financiering nodig hebben.

Moerman leidt Xilia samen met Jay Lin van PV Guider dat onderzoek doet naar de kwaliteit van zonnepanelen. Lin was eerder dit jaar spreker tijdens de Solar Business Day in Driebergen.

Lins en Moermans bedrijf Xilia is door een Chinese fabrikant gevraagd op SDE+-projecten in kaart te brengen die financiering zoeken. Moerman hierover ‘De Chinese partij financiert de projecten voor 100 procent. De enige is erbij is dat ze hun eigen zonnepanelen mogen leveren. De grootte van de installatie is niet van belang, maar wel geldt hoe groter hoe liever. Projecteigenaren die op zoek zijn naar financiering kunnen per e-mail contact met mij opnemen.’

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een Medewerker service en support.
Fulltime • Eersel
VDH Solar zoekt:

Accountmanager new business

VDH Solar zoekt een accountmanager binnendienst.
Fulltime • Hazerswoude
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!