Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Chinese zonnepanelenfabrikant wil Nederlandse SDE+-projecten financieren
(foto: Pixabay)

Chinese zonnepanelenfabrikant wil Nederlandse SDE+-projecten financieren

Xilia, een bedrijf van de Nederlander René Moerman, meldt in opdracht van een Chinese zonnepanelenfabrikant op zoek te zijn naar SDE+-projecten die financiering nodig hebben.

Moerman leidt Xilia samen met Jay Lin van PV Guider dat onderzoek doet naar de kwaliteit van zonnepanelen. Lin was eerder dit jaar spreker tijdens de Solar Business Day in Driebergen.

Lins en Moermans bedrijf Xilia is door een Chinese fabrikant gevraagd op SDE+-projecten in kaart te brengen die financiering zoeken. Moerman hierover ‘De Chinese partij financiert de projecten voor 100 procent. De enige is erbij is dat ze hun eigen zonnepanelen mogen leveren. De grootte van de installatie is niet van belang, maar wel geldt hoe groter hoe liever. Projecteigenaren die op zoek zijn naar financiering kunnen per e-mail contact met mij opnemen.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
BayWa r.e. Solar Systems zoekt:

Technisch commerciële binnendienst

BayWa r.e. Solar Systems zoekt een medewerker technisch commerciële binnendienst
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Rooftop Energy zoekt:

Werkvoorbereider/Tekenaar zonnecentrales

Rooftop Energy zoekt een werkvoorbereider/Tekenaar zonnecentrales (M/V).
Fulltime • Rotterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!