Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Chinese zonnepanelenfabrikant wil Nederlandse SDE+-projecten financieren
(foto: Pixabay)

Chinese zonnepanelenfabrikant wil Nederlandse SDE+-projecten financieren

Xilia, een bedrijf van de Nederlander René Moerman, meldt in opdracht van een Chinese zonnepanelenfabrikant op zoek te zijn naar SDE+-projecten die financiering nodig hebben.

Moerman leidt Xilia samen met Jay Lin van PV Guider dat onderzoek doet naar de kwaliteit van zonnepanelen. Lin was eerder dit jaar spreker tijdens de Solar Business Day in Driebergen.

Lins en Moermans bedrijf Xilia is door een Chinese fabrikant gevraagd op SDE+-projecten in kaart te brengen die financiering zoeken. Moerman hierover ‘De Chinese partij financiert de projecten voor 100 procent. De enige is erbij is dat ze hun eigen zonnepanelen mogen leveren. De grootte van de installatie is niet van belang, maar wel geldt hoe groter hoe liever. Projecteigenaren die op zoek zijn naar financiering kunnen per e-mail contact met mij opnemen.’

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Inkoper Solar

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Inkoper Solar.
Fulltime • Amsterdam
E2-Energie zoekt:

Commerciële planontwikkelaar

E2-Energie zoekt een commerciële planontwikkelaar.
Fulltime • Duiven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!