Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Elpress neemt 925 zonnepanelen in gebruik
(foto: YouTube)

Elpress neemt 925 zonnepanelen in gebruik

Megens Elektrotechniek heeft een pv-systeem bestaande uit 925 zonnepanelen geïnstalleerd bij Elpress in Boxmeer. De installatie heeft een vermogen van 250 kilowattpiek.

Elpress is producent van appareten op het gebied van industriële hygiëne zoals industriële wassystemen.  General Manager Jannes Voss over de komst van de zonnepanelen: ‘We zijn al een aantal jaren bezig om te verduurzamen, de zonnepanelen zijn hierin de laatste stap. Sinds eind 2015 wordt ons gebouw al verwarmd middels een aardwarmte-installatie, waarbij we in de winter verwarmen en in de zomer koelen door gebruik te maken van de temperatuur van het grondwater onder ons gebouw. Met de zonnepanelen wordt ons volledige stroomverbruik nu voorzien door moeder natuur.’

Bekijk onderstaande video over het project.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Van der Valk Solar Systems zoekt:

Inside Sales Professional

Van der Valk Solar Systems is voor haar afdeling Verkoop Binnendienst op zoek naar een fulltime Inside Sales Professional.
Fulltime • Monster
Navetto zoekt:

Accountmanager

Navetto zoekt een accountmanager (v/m).
Fulltime • Maasland
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!