Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zomervideo (1): zonnepark in vorm van Panda op elektriciteitsnet aangesloten
(foto: Panda Green Energy)

Zomervideo (1): zonnepark in vorm van Panda op elektriciteitsnet aangesloten

Panda Green Energy heeft zijn eerste zonnepark dat er vanuit de lucht uitziet als een panda gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Het Chinese zonnepark kent een vermogen van 100 megawattpiek.

Het eerste deel van het park – bestaande uit 50 megawattpiek – is eind vorige maand succesvol aan het elektriciteitsnetwerk gekoppeld. De ‘Datong Datong Panda Power Plant’ is mede mogelijk gemaakt door de Verenigde Naties.

In de komende 5 jaar wil Panda Green Energy zijn ‘Panda 100 Program’ uitrollen langs de ‘Belt and Road’-lijn, ook wel bekend als de zijderoute (red. de lijn waarlangs gedurende vele eeuwen handel werd gedreven tussen China en het oosten van Azië aan de ene kant en het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied aan de andere kant.

Gedurende de zomervakantie zal de redactie van Solar Magazine in de rubriek ‘Zomervideo’ video’s publiceren over opvallende zonneparken in het buitenland. Maakt u tijdens uw vakantie zelf een video van een - bij voorkeur recentelijk opgeleverd - zonnepark? Stuur de video of een YouTube- of Vimeo-link naar redactie@solarmagazine.nl

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Solar Monkey zoekt:

Account representative

Solar Monkey zoekt een account representative.
Fulltime • Delft
Evo-energie zoekt:

Zonnepanelenmonteurs

Evo-energie is op zoek naar collega's voor montagewerk.
Fulltime • Doetinchem
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!