Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zomervideo (1): zonnepark in vorm van Panda op elektriciteitsnet aangesloten
(foto: Panda Green Energy)

Zomervideo (1): zonnepark in vorm van Panda op elektriciteitsnet aangesloten

Panda Green Energy heeft zijn eerste zonnepark dat er vanuit de lucht uitziet als een panda gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Het Chinese zonnepark kent een vermogen van 100 megawattpiek.

Het eerste deel van het park – bestaande uit 50 megawattpiek – is eind vorige maand succesvol aan het elektriciteitsnetwerk gekoppeld. De ‘Datong Datong Panda Power Plant’ is mede mogelijk gemaakt door de Verenigde Naties.

In de komende 5 jaar wil Panda Green Energy zijn ‘Panda 100 Program’ uitrollen langs de ‘Belt and Road’-lijn, ook wel bekend als de zijderoute (red. de lijn waarlangs gedurende vele eeuwen handel werd gedreven tussen China en het oosten van Azië aan de ene kant en het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied aan de andere kant.

Gedurende de zomervakantie zal de redactie van Solar Magazine in de rubriek ‘Zomervideo’ video’s publiceren over opvallende zonneparken in het buitenland. Maakt u tijdens uw vakantie zelf een video van een - bij voorkeur recentelijk opgeleverd - zonnepark? Stuur de video of een YouTube- of Vimeo-link naar redactie@solarmagazine.nl

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Accountmanager zonne-energie

E2-Energie zoekt een accountmanager zonne-energie.
Fulltime • Duiven
Libra Energy zoekt:

Projectmedewerker duurzame energie

Libra Energy zoekt een projectmedewerker duurzame energie.
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!