Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Volgende 2 distributiecentra PostNL met zonnepanelen opgeleverd
(foto: PostNL)

Volgende 2 distributiecentra PostNL met zonnepanelen opgeleverd

PostNL heeft de volgende 2 pakketsorteercentra van zonnepanelen voorzien. Het gaat om de distributiecentra in Den Bosch en Breda waar elk 1.070 zonnepanelen zijn geplaatst.

Eneco plaatst in totaal 22.000 zonnepanelen op alle pakkettensorteercentra van PostNL in Nederland. In juni 2016 is PostNL gestart met de eerste locaties.

Met de plaatsing in Den Bosch en Breda zijn inmiddels 8 pakkettensorteercentra voorzien van zonnepanelen. Na deze 2 steden in Noord-Brabant volgen de PostNL pakkettensorteercentra in Halfweg, Sassenheim en Nieuwegein.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Commerciële planontwikkelaar

E2-Energie zoekt een commerciële planontwikkelaar.
Fulltime • Duiven
Van der Valk Solar Systems zoekt:

Inside Sales Professional

Van der Valk Solar Systems is voor haar afdeling Verkoop Binnendienst op zoek naar een fulltime Inside Sales Professional.
Fulltime • Monster
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!