Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zelfstroom wil sneller groeien en haalt geld op bij Triodos Bank
(foto: Pixabay)

Zelfstroom wil sneller groeien en haalt geld op bij Triodos Bank

Zelfstroom - actief in de verhuur van zonnepanelen - krijgt financiering van Triodos Bank. Deze financiering zorgt volgens de Brabantse onderneming voor versnelde groei die eerder al aangekondigd werd.

 Zelfstroom meldde afgelopen april namelijk dit jaar zijn personeelsbestand uit te breiden van 45 naar ruim 70 medewerkers. Dit stelde directeur Bram Leijten destijds in een uitzending van Omroep Brabant.

Klanten kunnen bij Zelfstroom zonnepanelen huren. Zonder investering, want een klant betaalt de huur met een besparing op de energierekening. Het doel is om in 2020 voor 150 miljoen euro bij 50.000 particulieren zonnepanelen te installeren. 

Tot nu toe heeft Zelfstroom 7,7 miljoen euro opgehaald via crowdfunding. Zo lanceerde Zelfstroom afgelopen december het eerste crowdfundingproject in Nederland met een door de AFM goedgekeurd prospectus. Het bedrijf haalde zo 2 miljoen euro op. Leijten: 'Onze beoogde groei is te groot om alleen met crowdfunding te financieren. De steun van Triodos komt dus als geroepen. Zij helpen ons bij het realiseren van onze enorme ambitie door bij te dragen aan de financiering van de zonnestroomsystemen, die mensen bij ons kunnen huren.'

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Polyglot zoekt:

Regional Product and FAE Manager

For its client Polyglot is looking for a Regional Product and FAE Manager
Fulltime • Nederland
Zonnefabriek zoekt:

Monteur / Installateur zonnepanelen

Zonnefabriek zoekt een Monteur / Installateur zonnepanelen
4-5 dagen per week • 70 kilometer rondom Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!