Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Eerste zonnepanelen geïnstalleerd via Eigen Huis' Collectieve Inkoop Zonnepanelen
(foto: Eigen Huis)

Eerste zonnepanelen geïnstalleerd via Eigen Huis' Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Het eerste zonnepanelensysteem via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis is geïnstalleerd in Den Bosch. Ruim 2.200 huishoudens in Noord-Brabant en Limburg zullen volgen.

Het aanbod voor een zonnepanelensysteem via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen is tot stand gekomen doordat Huis voor het eerst de handen ineengeslagen heeft met iChoosr dat zelf al diverse groepsaankopen heeft georganiseerd onder de naam SamenZonneEnergie. Van de uiteindelijk 9.610 deelnemers van het nieuwe initiatief heeft bijna een kwart het aanbod geaccepteerd.

Overigens is de laatste week van de collectieve inkoop is ingegaan. Inwoners van Noord-Brabant en Limburg hebben nog één week de tijd om gebruik te maken van de aanbieding voor een zonnepanelensysteem.

Geïnteresseerden kunnen zich nog gratis en vrijblijvend inschrijven voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen via eigenhuis.nl/panelen. Iedereen heeft tot uiterlijk 5 juli de tijd om te beslissen of zij het aanbod accepteren.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Polyglot zoekt:

Regional Product and FAE Manager

For its client Polyglot is looking for a Regional Product and FAE Manager
Fulltime • Nederland
kWh People zoekt:

Planoloog

kWh People zoekt voor een opdrachtgever een planoloog.
Fulltime • Randstad
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!