Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Barendrecht: SDE+-subsidie voor 13.000 zonnepanelen bij ondernemers
(foto: Pixabay)

Barendrecht: SDE+-subsidie voor 13.000 zonnepanelen bij ondernemers

De gemeente Barendrecht en 10 lokale ondernemers krijgen een SDE+ subsidie voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat in totaal om ruim 13.000 panelen op 24 gebouwen.

De zonnepanelen worden naar verwachting in 2018 geplaatst. De gemeente laat in september opnieuw collectief subsidie aanvragen voor zonnepanelen voor geïnteresseerde lokale ondernemers.

Bedrijven kunnen nog altijd deelnemen aan dit project. In september is zoals bekend de nieuwe inschrijfronde voor SDE+-subsidie. Voor nieuwe deelnemers, die een vrij dak hebben van meer dan 200 vierkante meter wordt op donderdag 6 juli een informatiebijeenkomst gehouden.

De gemeente heeft samen met adviesbureau ECONNETIC de subsidieaanvraag voor de gemeentelijke gebouwen en de 10 deelnemende ondernemers verzorgd. Op dezelfde wijze maakte ECONNETIC zonne-energie al aantrekkelijk voor ondernemers in Veenendaal door verschillende daken voor zonnepanelen te bundelen tot één grootschalig project. In Veenendaal komen er hierdoor 23.000 nieuwe zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Support Engineer

Wocozon zoekt een Support Engineer
Fulltime • De Meern | Utrecht
Zonneplan zoekt:

Junior Accountmanager

Zonneplan zoekt een Junior Accountmanager
Fulltime • Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!