Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar sector identificeert top 5 van problemen die gebouwintegratie zonnepanelen in de weg staan
(foto: Solarcentury)

Solar sector identificeert top 5 van problemen die gebouwintegratie zonnepanelen in de weg staan

Marktbewustzijn, kwaliteitsborging via garanties en verzekeringen, btw-regelgeving, tooling en financiering. Het is volgens de deelnemende bedrijven aan het innovatieproject Werkelijk BOUWEN aan BIPV de top 5.

Deze 5 problemen staan de gebouwintegratie het meest in de weg.325 megawattpiek aan bipv. Niets minder dan dat sprak Arthur de Vries, programmamanager van het Europese project, eerder in Solar Magazine uit als doel voor het Werkelijk BOUWEN aan BIPV-project. Alvorens dat doel gerealiseerd kan worden, zijn er dus de nodige uitdagingen die door de projectdeelnemers gebundeld zijn in een top 5.

Deze is onder andere tot stand gekomen door eigen onderzoek en samen te werken met de beleidsadviescommissie Duurzaamheid (BAC Duurzaamheid) van Bouwend Nederland waar 4.300 bouwbedrijven bij zijn aangesloten.

Lees het volledige artikel over de top 5 hier in de juni 2017-editie van Solar Magazine (noot: pagina 15 van de pdf, pagina 29 in het tijdschrift).

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Customer Support Specialist

Zelfstroom zoekt een Customer Support Specialist
Fulltime • 's-Hertogenbosch
KiesZon zoekt:

Servicemonteur Zonnestroom

KiesZon zoekt een Servicemonteur Zonnestroom
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!