Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SOLARWATT en Stafier Solar Systems introduceren Plusdak
(foto: SOLARWATT)

SOLARWATT en Stafier Solar Systems introduceren Plusdak

SOLARWATT en de Nederlandse bipv-producent Stafier Solar Systems slaan de handen ineen voor de introductie van het Plusdak. De totaaloplossing voor hellende daken isoleert en levert zonne-energie.

Het Plusdak is op maat te maken en volgens de bedrijven daardoor zeer geschikt voor renovatieprojecten. Het Plusdak is een totaaldak waarbij de verschillende bouwelementen op elkaar aansluiten, zowel esthetisch als bouwkundig gezien. Glas-glaszonnepanelen van SOLARWATT doen dienst als dakpannen, waarbij de panelen verzinken in de dakbedekking en de belijning van het dak behouden blijft.

Dankzij de op maat gemaakte, ventilerende aluminium onderframes en de combinatie met waterkerende en damp-open isolatiepanelen is het zonnepaneelsysteem wind- en waterdicht. De bipv-systemen van Stafier Solar Systems zorgen voor een natuurlijke ventilatie onder de zonnecellen, waardoor energieverlies wordt beperkt en maximaal rendement van de zonnepanelen worden gegarandeerd.

Het Plusdak omvat daarnaast slimme constructies voor daglichttoetreding door middel van dakvensters voor een gezond binnenklimaat. Door gebruik van SlimFix RenoTwin-isolatieplaten zijn oneffen onderconstructies uit te vlakken. Martin Haverkamp, Sales Engineer bij SOLARWATT: ‘Met het Plusdak bieden we de bouwkolom namelijk het gemak van een one-stop-shop: we leveren een hoogwaardig geïsoleerde dakoplossing die op duurzame wijze energie opwekt en lang meegaat.’

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
KiesZon zoekt:

Servicemonteur Zonnestroom

KiesZon zoekt een Servicemonteur Zonnestroom
Fulltime • Nederland
Janszon zoekt:

Service en Onderhoud medewerker zonne-energie

Janszon zoekt een coördinator Service en Onderhoud zonne-energie in Amsterdam
24-40 uur • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!