Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
7.000 zonnepanelen met SDE+-subsidie voor ondernemers Oude IJsselstreek
(foto: Pixabay)

7.000 zonnepanelen met SDE+-subsidie voor ondernemers Oude IJsselstreek

8 bedrijven in de gemeente Oude IJsselstreek hebben meer dan 2,1 miljoen euro SDE+-subsidie toegewezen gekregen voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat om ongeveer 7.000 panelen goed voor 1,9 megawattpiek.

Sunergies – een bedrijf gericht op duurzaamheid, gevestigd in Varsseveld - heeft in samenwerking met het lokale installatiebedrijf Leneman de bedrijven begeleid bij het verkrijgen van de subsidie en het opstellen van businesscases.

‘Ondernemers zijn in eerste instantie gericht op continuïteit van hun bedrijf – hetgeen betekent dat ze winst moeten maken’, aldus Jurgen Leneman. ‘Dus ook energie opwekken met zonnepanelen moet winstgevend zijn, anders is het niet interessant voor hen. Door de projecten zelf of extern te financieren is het interessant voor de ondernemers om hun bedrijfsdak beschikbaar te stellen en is het vanuit financieel en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap perspectief interessant om te participeren in de energietransitie.’

Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Sparkling zoekt:

(Junior) Consultant/Projectontwikkelaar

Sparkling zoekt een (Junior) Consultant/Projectontwikkelaar
Fulltime • Apeldoorn
Libra Energy zoekt:

Customer support medewerker

Libra Energy zoekt een customer support medewerker.
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!