Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
7.000 zonnepanelen met SDE+-subsidie voor ondernemers Oude IJsselstreek
(foto: Pixabay)

7.000 zonnepanelen met SDE+-subsidie voor ondernemers Oude IJsselstreek

8 bedrijven in de gemeente Oude IJsselstreek hebben meer dan 2,1 miljoen euro SDE+-subsidie toegewezen gekregen voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat om ongeveer 7.000 panelen goed voor 1,9 megawattpiek.

Sunergies – een bedrijf gericht op duurzaamheid, gevestigd in Varsseveld - heeft in samenwerking met het lokale installatiebedrijf Leneman de bedrijven begeleid bij het verkrijgen van de subsidie en het opstellen van businesscases.

‘Ondernemers zijn in eerste instantie gericht op continuïteit van hun bedrijf – hetgeen betekent dat ze winst moeten maken’, aldus Jurgen Leneman. ‘Dus ook energie opwekken met zonnepanelen moet winstgevend zijn, anders is het niet interessant voor hen. Door de projecten zelf of extern te financieren is het interessant voor de ondernemers om hun bedrijfsdak beschikbaar te stellen en is het vanuit financieel en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap perspectief interessant om te participeren in de energietransitie.’

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Sales Manager Finance

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Sales Manager Finance.
Fulltime • Midden-Nederland
Anoniem zoekt:

Project Developer Solar

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Project Developer Solar.
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!