Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
7.000 zonnepanelen met SDE+-subsidie voor ondernemers Oude IJsselstreek
(foto: Pixabay)

7.000 zonnepanelen met SDE+-subsidie voor ondernemers Oude IJsselstreek

8 bedrijven in de gemeente Oude IJsselstreek hebben meer dan 2,1 miljoen euro SDE+-subsidie toegewezen gekregen voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat om ongeveer 7.000 panelen goed voor 1,9 megawattpiek.

Sunergies – een bedrijf gericht op duurzaamheid, gevestigd in Varsseveld - heeft in samenwerking met het lokale installatiebedrijf Leneman de bedrijven begeleid bij het verkrijgen van de subsidie en het opstellen van businesscases.

‘Ondernemers zijn in eerste instantie gericht op continuïteit van hun bedrijf – hetgeen betekent dat ze winst moeten maken’, aldus Jurgen Leneman. ‘Dus ook energie opwekken met zonnepanelen moet winstgevend zijn, anders is het niet interessant voor hen. Door de projecten zelf of extern te financieren is het interessant voor de ondernemers om hun bedrijfsdak beschikbaar te stellen en is het vanuit financieel en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap perspectief interessant om te participeren in de energietransitie.’

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
De Solar Store zoekt:

Elektromonteur

De Solar Store zoekt elektriciens!
Fulltime • Zaandam
Solarcentury zoekt:

Business developer/projectontwikkelaar zonneparken

Solarcentury zoekt een business developer/projectontwikkelaar zonneparken.
Fulltime • Helmond
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!