Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Arnhem start aanbesteding voor zonnepark met 19.000 zonnepanelen
(foto: Pixabay)

Arnhem start aanbesteding voor zonnepark met 19.000 zonnepanelen

Arnhem is een aanbesteding gestart om één ondernemer te selecteren die een zonnepark van 19.000 zonnepanelen mag realiseren op Koningspleij-Noord.

De gemeente wil de ondernemer de kans bieden het pv-park voor eigen rekening en eigen risico te ontwikkelen, te beheren, in stand te houden en te onderhouden. De gemeente gaat met de winnende inschrijver een huurovereenkomst aan. Het zonneveld Koningspleij-Noord is ruim 8 hectare groot. Arnhem wees recentelijk ook al 3 nieuwe locaties voor zonneparken aan.

In het geval van Koningspleij-Noord betreft het geen aanbestedingsplichtige overheidsopdracht, maar met het oog op de omvang en aard van dit project acht de gemeente wel een grensoverschrijdend belang aanwezig. Daarom wordt dit project Europees bekend gemaakt. De gemeente stelt het perceel waarvan zij zelf eigenaar is beschikbaar tegen huurinkomsten. De gemeente gaat met de winnende inschrijver de huurovereenkomst aan.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Solarcentury Nederland zoekt:

Head of Operations - NL

32-40 uur - Den Bosch
Navetto zoekt:

Accountmanager Noord-West en Accountmanager Zuid-West Nederland

Fulltime (40 uur) - Arij Koplaan 3, 3132 AA, Vlaardingen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!