Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Woonveste en BAM Wonen realiseren 50 nul-op-de-meterappartementen met zonnepanelen
(foto: Pixabay)

Woonveste en BAM Wonen realiseren 50 nul-op-de-meterappartementen met zonnepanelen

Wooncorporatie Woonveste en BAM Wonen hebben een design-and-build-overeenkomst getekend voor de realisatie van 50 nul-op-de-meterappartementen met zonnepanelen in de wijk Vliedberg in Vlijmen.

De woningen zijn bestemd voor sociale verhuur. De ondertekening werd verricht door Aart Jan Gorter, directeur bij Woonveste en Frans Fonteijn, directeur Zuid bij BAM Wonen.

Nul-op-de-meter (NOM) houdt in dat de appartementen bij goed gebruik van de installaties evenveel energie opwekken als er wordt verbruikt onder meer via zonnepanelen en warmtepompen met bodemwarmte. Daarnaast worden de woningen niet aangesloten op het gasnetwerk. Het nieuwe wooncomplex wordt gebouwd op de locatie van de voormalige kerk. De kerk is niet helemaal verdwenen, aangezien de klokkentoren deel uitmaakt van het ontwerp.

De voorbereiding is in volle gang en deze maand wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. De start bouw is in oktober 2017 en de verwachting is dat eind 2018 de bouw is afgerond. Het projectteam bestaat uit Woonveste, Marquart architecten, gemeente Heusden en BAM.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelen adviseur

NovaVolt zoekt 2 zonnepanelen adviseurs.
Fulltime • Midden-Nederland en Alphen aan de Rijn
Eigenenergie.net zoekt:

AC Monteur (zonnepaneelinstallaties, 3x)

Eigenenergie.net zoekt een AC Monteur (zonnepaneelinstallaties, 3x)
Fulltime • Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!