Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PHYSEE levert stroomopwekkende pv-ramen Rabobank Eindhoven
(foto: PHYSEE)

PHYSEE levert stroomopwekkende pv-ramen Rabobank Eindhoven

Voor het eerst is de Delftse start-up PHYSEE erin geslaagd om stroomopwekkende ramen te installeren in een commercieel vastgoedproject. De PowerWindows worden geleverd voor het nieuwe kantoor van Rabobank Eindhoven.

Het kantoor is gelegen aan de Vincent van den Heuvellaan. Over een maand worden de stroomopwekkende ramen ook geplaatst in de gevel van het te renoveren duurzame kantoor van de Goede Doelen Loterijen (Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) in Amsterdam-Zuid.

Voor 2018 is reeds een contract getekend met projectontwikkelaar VORM om in Amsterdam aan het IJ 1.800 vierkante meter aan stroomopwekkend glas toe te passen. De nieuwe eigenaren van 143 luxe appartementen in woontoren Overhoeks zullen straks de mogelijkheid hebben om elektronische apparaten op te laden aan hetzelfde glas als waardoor men van het uitzicht geniet. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zon&Co zoekt:

Verkoopadviseur Zonne-energie

Zon&Co zoekt een
32-38 uur per week • Amsterdam
AliusEnergy zoekt:

Service coördinator

AliusEnergy zoekt een service coördinator.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!