Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar & Led Europe plaatst pv op 114 woningen Alphen aan den Rijn
(foto: Pixabay)

Solar & Led Europe plaatst pv op 114 woningen Alphen aan den Rijn

Solar & Led Europe gaat maximaal 114 vrijesectorhuurwoningen in Alphen aan den Rijn, eigendom van pensioenfonds PME, voorzien van zonnepanelen.

Dit is het bedrijf overeengekomen met Syntrus Achmea Real Estate & Finance, die de woningen voor PME beheert. ‘Wij zijn blij met dit contract, omdat er is gekozen voor “high end” solar producten’, aldus technisch/commercieel adviseur Richard Rademaker van Solar & Led Europe. ‘Door de toepassing van deze producten is alle discussie rondom garanties uitgesloten en zijn we in staat de kwaliteit en werking van de gehele keten te bewaken en te waarborgen.’

Huurders kunnen kiezen voor zonnepanelen die middels een gsm-verbinding worden gemonitord. De huurders blijven dankzij de monitoring via de gsm-module geïnformeerd over de opbrengst van de zonnepanelen. Huurders betalen een klein bedrag per maand afhankelijk van het mogelijk aantal te plaatsen zonnepanelen (red. 6 of respectievelijk 8 panelen). ‘Bij aanvang zijn 42 huishoudens ingegaan op het aanbod en de ervaring leert dat dit aantal snel oploopt na plaatsing bij de eerste woningen’, aldus Rademaker.

Het aanbrengen van zonnepanelen past in de strategie van PME om haar vastgoedportefeuille verder te verduurzamen en in de strategie van Syntrus Achmea Real Estate & Finance die de verduurzaming voor haar opdrachtgevers doet. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Sunvest zoekt:

Accountmanager zonneparken

Sunvest zoekt een accountmanager zonneparken
Fulltime • Utrecht
Wocozon zoekt:

Support Engineer

Wocozon zoekt een Support Engineer
Fulltime • De Meern | Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!