Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Grave crowdfundt 700 zonnepanelen
(foto: Pixabay)

Gemeente Grave crowdfundt 700 zonnepanelen

Inwoners van de gemeente Grave kunnen in de vorm van crowdfunding meeprofiteren van de ruim 700 zonnepanelen die medio augustus 2017 een plek krijgen op diverse plekken in Grave.

De zonnepanelen komen op de daken van de gemeentewerf, verenigingsgebouw Esterade en het gebouw waarin woningcorporatie Mooiland en het gemeentehuis zijn gevestigd.

De ruim 700 zonnepanelen wekken straks samen ongeveer 175.000 kilowattuur per jaar op. Het plaatsen van de zonnepanelen biedt de inwoners volgens de gemeente ‘een unieke mogelijkheid’. Via crowdfunding krijgen zij de mogelijkheid om te participeren in deze duurzame vorm van energie. De gemeente en de partners in de Vereniging van Eigenaren Zuid Ooster (Mooiland en BHIC), hopen zo in totaal 150.000 euro op te halen. Dat geld is nodig om de zonnepanelen daadwerkelijk te realiseren. Het geld wordt opgehaald via GreenCrowd.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Accountmanager

Zelfstroom zoekt een Accountmanager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Goldbeck Solar Nederland zoekt:

Service Monteur(s)

Goldbeck Solar Nederland zoekt service monteur(s)
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!