Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
KiesZon start SolarRendementService voor bestaande systemen
(foto: KiesZon)

KiesZon start SolarRendementService voor bestaande systemen

De afdeling Service & Exploitatie van KiesZon is gestart met het aanbieden van SolarRendementService voor bestaande systemen met dagelijkse monitoring, maandelijkse analyses en jaarlijkse controles.

‘Partijen met een grootschalig zonnestroomsysteem maar zonder partij om het systeem te onderhouden en optimaal te laten presteren komen voor deze nieuwe dienst in aanmerking’, aldus KiesZon.

Na eerder in mei de APK voor zonnestroomsystemen te hebben gelanceerd, komt KiesZon nu met een langetermijndienst voor het optimaal laten presteren van zonnestroomsystemen. De SolarRendementService bestaat uit dagelijkse monitoring van het systeem, maandelijkse stroomproductie en benchmarkanalyses en jaarlijkse onderhoudsbeurten. Daarnaast staan servicemonteurs stand-by om binnen 48 uur op storingen of defecten te reageren.

KiesZon ontwikkelde de SolarRendementService om dezelfde reden dat het de APK voor zonnestroomsystemen ontwikkelde: het onnodig missen van stroomproductie voorkomen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Service en onderhoudsmonteur (zonnepaneelinstallaties)

Eigenenergie.net zoekt een Service en onderhoudsmonteur (zonnepaneelinstallaties)
Fulltime • Geldrop
Zelfstroom zoekt:

Accountmanager

Zelfstroom zoekt een Accountmanager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!