Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarEdge kondigt nieuwe commerciële en residentiële producten aan
(foto: SolarEdge)

SolarEdge kondigt nieuwe commerciële en residentiële producten aan

Op de vakbeurs Intersolar onthult SolarEdge vanaf vandaag een nieuwe generatie power optimizers, omvormers voor commerciële systemen met een grote capaciteit een ‘residentiële totaaloplossing’.

De grootste Europese zonne-energievakbeurs gaat vandaag in München van start. SolarEdge laat op de beursvloer onder meer de nieuwe S-serie power optimizers zien, die ook genomineerd is voor een Intersolar Award.

Volgens SolarEdge heeft de nieuwe power optimizer een 40 procent hogere vermogensdichtheid, is hij 38 procent kleiner dan zijn voorganger en is het product uitgerust met nieuwe veiligheidsvoorzieningen. De nieuwe veiligheidsfunctie is ontworpen om temperatuurafwijkingen op te sporen en af te sluiten alvorens er een spanningsboog kan optreden en eventueel brand kan uitbreiden. De S-Serie power optimizers komt naar verwachting vanaf 2018 op de markt.

Daarnaast toont SolarEdge op de beursvloer een 3-fase omvormer voor commerciële systemen tot 100 kilowattpiek. De nieuwe omvormers verlagen volgens het bedrijf de installatietijd en –kosten, terwijl ook de mogelijkheid tot slim energiemanagement beschikbaar komt.

Ten slotte introduceert het bedrijf een ‘complete residentiële oplossing’. De oplossing beheert en bewaakt de opwekking van zonnestroom, het elektriciteitsverbruik en energieopslag. De oplossing moet huiseigenaren helpen de zelfconsumptie van zonnestroom te verhogen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Servicemedewerker planning

Zonmaat zoekt een Servicemedewerker planning.
Fulltime • Heerhugowaard
Janszon zoekt:

Coördinator Service en Onderhoud zonne-energie

Janszon zoekt een coördinator Service en Onderhoud zonne-energie in Amsterdam
24-36 uur • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!